Hogy kéne édesanyámnak közöljem, hogy ha együtt leszek egy sráccal?
Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 21:07
2/12 anonim válasza:
Ez miért kérdés? Talán sz..r a kapcsolatod az anyukáddal, hogy nem mersz előtte őszinte és nyílt lenni?
Na ez a legnagyobb b..romság, hisz ő hozott a világra, ő törölte ki gyerekként a kakis popsidat, ő ápol(t) mikor beteg vagy(voltál). Szóval miért nem tudsz vele őszinte és nyílt lenni?
Leülsz vele és közlöd vele, ennyi.
3/12 anonim válasza:
A közlés módja attól is függő lehet, hogy hány éves vagy.
Nem mindegy, hogy 13 vagy 20.
4/12 anonim válasza:
,,Szia Anya, összejöttünk xy-nal. Csak gondoltam szólok."
5/12 anonim válasza:
Hazaviszed bemutatod. Mi ezen a nehéz?
6/12 anonim válasza:
Csá mutter ez itt Géza, ő fog rojtosra kettyinteni, szasz.
7/12 anonim válasza:
Az én lányom annyit mondott, szeretné, ha időpontot kérnék neki az orvoshoz, mert a barátjával már a szexen gondolkodnak, és szeretne fogamzásgátlót íratni.
8/12 anonim válasza:
Nagyon jó a kapcsoaltom a szüleimmel,viszont sosem mondtam h ekkor akkor szexeltem. Eleve magánügy,sosem kérdezték se tőlem se tesomtól.
El lehet menni gumit vneni,vagy nődokihoz gyógyszert iratni.
Amúgy látszik mennyire nincs köztetek kommunikáció
9/12 anonim válasza:
Attól függ fiú vagy, vagy lány.Nem mindegy.
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon jó kapcsolatom van a szüleimmel de én semmilyen időpontot nem mondtam nekik. Nyilván ha hosszabb ideje együtt járok egy fickóval akinél alszom, az sejtet valamit :) de tuti gondolják hogy szexelek mert már szültem két gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!