Miért nem engedi anyukám, hogy együtt aludjak a barátommal?
Figyelt kérdés
Már 20 éves vagyok és lassan 9 hónapja vagyunk együtt a 22 éves barátommal. Nagyon jól megvagyunk, szüleim is nagyon kedveli, vidáman beszélgetnek mindig. Viszont amikor megkérdezem, hogy együtt aludhatunk e, akkor heves tiltakozásba kezd anyukám. Nem tudom, hogy ezt féltésből teszi vagy nem akar kellemetlenséget. Párommal nemi életet élünk, így nem is igazán értem az tiltást. Mit tehetnék, hogy engedje nekünk az együtt alvást?2019. márc. 24. 22:12
1/14 anonim válasza:
20 éves vagy, nagykorú, engedély max akkor kell, ha otthon laksz és nálad akar aludni a csàvó
2/14 anonim válasza:
Egyértelmű hogy féltenek,De már 20 éves vagy azt csinálsz amit akarsz,Jó lenne egy asztalnál megbeszélni hogy miért nem akarják.
3/14 anonim válasza:
Megnyugtathatnád anyukádat, hogy felelősségteljesen védekezel, akkor talán leesne neki, hogy felnőttél...
4/14 anonim válasza:
Miért kérdezed meg? 20 évesen nem kell rá engedély. Ha a pasid nem jöhet hozzátok aludni, akkor menj te őhozzájuk.
5/14 anonim válasza:
"Miért nem engedi anyukám, hogy együtt aludjak a barátommal?"
20 évesen úgy gondolod, majd itt valaki megfejti az anyukád gondolkodását?
Lehet, az ezotéria kategóriában megfejtik a titkot.
6/14 anonim válasza:
Ott kezdődik a probléma, hogy 20 évesen olyan a felfogásod, mint egy 15 évesnek.
Én is 20 éves vagyok és még a szüleimmel élek. Ha megyek valahova el szoktam mondani, hogy hova, mert nincs titkolnivalóm, illetve azt is, hogy kb. Mikor érek haza, hogy tudják mikorra várjanak,de semmibe nem szólnak bele. Gyerekkoromban voltak szabályok, de ahogy felnőttem természetessé vált, hogy csak azért, mert nem költöztem el itthonról egyből 18 évesen úgy élem a saját életem, ahogy szertném.
Ha nem állsz a saját lábadra és hagyod ezt, akkor nagyon a fejedre fognak nőni.
7/14 anonim válasza:
miert valasztod a mama hotelt?ha anyira zavar ,hogy mit mondanak a szuleid,el kell koltozni es megoldodot problema,azt hiszed kesobb te kulomb leszel a sajat gyerekedel,mikor te is szulo leszel?
8/14 anonim válasza:
Valószínűleg féltenek. Anyukád tudja, hogy nemi életet élsz? Ha konzervatívak a nézetei el tudom, képzelni, hogy azért nem engedi, mert azt hiszi, hogy csak este, sötétben történnek meg a dolgok.
9/14 anonim válasza:
"azt hiszed kesobb te kulomb leszel a sajat gyerekedel,mikor te is szulo leszel?" => A kérdezőt nem tudom, de én biztos nem fogom tiltani. Szerencsére anyám sem volt ilyen őskövület... És az is fix, hogy nem fogom utcára ba$zni egy fillér nélkül a gyerekem azért, mert fiatalként némi életét él...
10/14 anonim válasza:
Ő mèg nemfogta fel hogy felnőtt vagy ès mèg gyerekkènt bánnik veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!