Miért ilyen anyukám?

Figyelt kérdés
Nem akar engedni még most sem rendesen. Két éve együtt vagyunk a barátommal és még mindig nem akarja engedni, például hogy együtt aludjunk vagy hogy hosszabb időre, több napra menjek vele valahová. Nem mondom, hogy soha nem enged, sehová, de mostmár hagyhatná, hogy együtt aludjunk, hogy együtt nyaraljunk meg stb. így ennyi idő után. Szükségünk van ezekre is. Nem csak hogy találkozunk, együtt vagyunk, aztán este megy haza, vagy én. Olyan rossz... Félt, én azt értem, de ennyire? Miért nem bízik bennünk teljes mértékben? Miért érdekli, hogy más mit szól? Nem tettem/tettünk semmi olyat, ami miatt ennyire vissza kellene fogjon. Van valami ötletetek, hogy mi lehet, miért lehet ez? Hogy mi a megoldás, mit tegyek vagy mit tegyünk? Volt valaki hasonló helyzetben? Nagyon köszönöm a válaszokat! 17 éves vagyok, a barátom 21. :)

2019. ápr. 2. 17:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Jaj, igen. Azt elfelejtettem, hogy már aludtunk együtt párszor, de akkor is nehéz szívvel engedett... Miért? Az, hogy lefekszünk, nem kell ahhoz este legyen vagy együtt aludjunk. És ezt ő is nagyon jól tudja. Mégis nem értem, hogy miért van ez, miért ilyen.
2019. ápr. 2. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyaralni lehet azért nem enged, mert egy pár nap is több tízezer forint... Ha nem saját zsebből fizeted, nem várhatod el, hogy ő állja.

Valószínűleg tényleg nagyon félt téged és ez a baj.

2019. ápr. 2. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Huh, nagyon átérzem a helyzeted. Vannak, akik mindig félteni fognak vagy csak szimplán konzervatívak a nézeteik. Az enyémek se szeretik, ha barátomnál alszom, mert szerintük felesleges, mivel egy városban lakunk.

Mi lenne, ha próbálnád mutatni, hogy kezdesz felnőni? Pl kérés nélkül kitakarítod a szobád, ha eddig nem tetted vagy ilyesmi.

2019. ápr. 2. 19:34
 4/4 anonim válasza:
Hát üljetek le hármasban megbeszélni a dolgot. Lássa Anyud, hogy a barátod tényleg szeret/kitart melletted és így simán rábízhat. Vagy Anyud nagyon egyedül érezné magát, ha többet lennél a sráccal. Egyedülálló Anyukád? Amikor anno Én voltam 17 ugyanez volt a szitu Nálam is...szüleim elváltak, Anyukám egyedülálló volt és nagyon nehezen viselte, ha sokára vitt haza az akkori barátom. Meg probléma volt az is, hogy alig vagyok otthon.
2019. ápr. 20. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!