Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem enged el...

Anyukám miért nem enged el nyaralni a rokonaimhoz külföldre?

Figyelt kérdés
Apa támogat, anya egyáltalán nem akarja. Folyton szidja őket, meg hogy mit akarok én két öregemberrel, az én koromban bulizni kéne, nem múzeuzmokat és kolostorokat nézni.
2019. márc. 21. 13:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Folyton mondogatja, hogy mit akarok én külföldön, amikor még Magyarországot sem ismerem, és inkább itt kéne nyaralnom.
2019. márc. 21. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle! Mi honnan tudjuk?
2019. márc. 21. 13:58
 3/10 anonymousreview60 ***** válasza:
90%

Mi nem tudhatjuk, és:

"Apa támogat, anya egyáltalán nem akarja." Esetleg tart attól, hogy felnősz, önálló akaratod lesz.

"Folyton szidja őket" Rokoni feszültség is állhat mögötte.

"meg hogy mit akarok én két öregemberrel" Rokoni kapcsolatot építeni, hátha örökölsz is.

"az én koromban bulizni kéne, nem múzeuzmokat és kolostorokat nézni." Ez kb. igaz, de felteszem csak nem a teljes nyáron ott leszel. Legközelebb ezzel igazold, ha mennél, de anyukád nem enged el bulizni. :-)

2019. márc. 21. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki fizetné az utat?
2019. márc. 21. 14:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Elvileg a szüleim, de úgy, hogy az én pénzem az ő számlájukra megy, úgyhogy inkább azt mondom: a család fizeti a repülőt meg a költőpénzt, a nagynéném a múzeumbelépőket és a kaját.
2019. márc. 21. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert rossz kapcsolata van a rokonokkal?
2019. márc. 21. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha 18 elmúltál es sajat kereseted van saját penzből mész akkor oda mész ahova akarsz
2019. márc. 21. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert elköltik,elköltötték a te pénzed így nincs pénz a repülök jegyre meg többire .
2019. márc. 22. 06:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyi idős vagy, de azt nem a Te szemedre kellene vetni, hogy a saját országodat nem ismered gyerekként. Miért nem vittek körbe, miért nem ismertették meg veled? NEm túl reális elképzelés, hogy a gyerek fogja magát, és elindul osrzságot járni.

A külföldözés miatt meg irigy. Nyilván jól éreznéd magad, teljesen más közegben, talán még jófejnek is gondolnád azokat a rokonokat, akiket ő nem annyira szívlel, áradoznál itthon az élményekről. Kinyílna a vilgá, míg neki meg nem, ráadásul kvázi szívességként kellene felfogni a dolgokat, hogy a gyerekét fogadják a nemszeretem rokonok. Ne hagyd, hogy az ő frusztrációja átragadjon rád, és az ő dolgai miatt neked se legyen jó kapocslatod a rokonsággal.

2019. márc. 22. 06:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd külön számlán a pénzed, és mész, amikor akarsz, főleg, ha apád is melletted áll.

Ettől a "te korodban bulizni kötelező" szövegtől agyf'szt kaptam ennyi idősen, persze nem várható el mindenkitől, hogy megértse, hogy a több órás hangos zenehallgatás tömegben nem lehet mindenkinek a hobbija, de legalább ha elmúltál harminc, már nem fogják erőltetni.

2019. márc. 22. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!