Anyám egyfolytában külföldre küldene dolgozni, úgy hogy a páromat meg hagyjam itthon. Mit mondjak, hogy végre megértse, hogy a páromat nem hagyom magára?
Állandóan azzal jön, hogy kint megtudnám magamat szedni amibe igazat adok neki. Mivel itthon nem keresek sokat. Viszont valahogy mindig megvagyunk a párommal. Nem dőzsölünk ,de elvagyunk.
Viszont akárhányszor találkozok az anyámmal vagy felhív ezzel támad, hogy kilehet bírni fél évet külföldön, meg mi az hogy a párom nélkül nem mennék ki stb. Akárhogy szépen durván mondom , hogy ne avatkozzon az életembe akkor a végén én vagyok elkönyvelve xar embernek. És hetekig sértődött felet játsza.
Mi a bonyolult abban , hogy valaki nem bírja a párja nélkül főleg országhatáron túl? Mit nem lehet ezen megérteni.
Jó látni egy embert, aki itthon is el van, valamint nem papol 0-24 órában, hogy külföldön sokkal
jobb...
Szerintem ne foglalkozz vele, úgy sem érti meg.
Felnőtt ember vagy, önálló döntéssel. Nyilván te is tudod, hogy 1. fél év nem nagy idő, 2. fél év múlva (de - megsúgom - 10 év múlva is) itt ugyanolyan cefetrossz lesz az anyagi helyzet, mint most.
Lehet megoldásokat javasolni látatlanban, de azt nyilván te tudod, hogy mennyire gáz a szitu (meg lehet élni igényeket le(jjebb) adva kevés pénzből is, lehet naponta/hetente/havonta ingázni (kinek mi fér bele az energiájába/anyagi keretébe), ha nem is az első héten, de pár hónap spórolás után, ha van egy tisztes kecó, lehet kivinni a családot... ezek mind lehetőségek...
Szépen meg lehet szednie magát az embernek pl vendéglátásban, ez igaz, rengeteg olyan munkahely van Nagy-Britanniában, ahol biztosítják a szállást és ételt.
Ettől függetlenül ennek is megvannak a hátrányai és mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi ér neki többet - a pénz, vagy az, hogy közel legyen a szeretteihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!