Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egyfolytában külföldre...

Anyám egyfolytában külföldre küldene dolgozni, úgy hogy a páromat meg hagyjam itthon. Mit mondjak, hogy végre megértse, hogy a páromat nem hagyom magára?

Figyelt kérdés

Állandóan azzal jön, hogy kint megtudnám magamat szedni amibe igazat adok neki. Mivel itthon nem keresek sokat. Viszont valahogy mindig megvagyunk a párommal. Nem dőzsölünk ,de elvagyunk.

Viszont akárhányszor találkozok az anyámmal vagy felhív ezzel támad, hogy kilehet bírni fél évet külföldön, meg mi az hogy a párom nélkül nem mennék ki stb. Akárhogy szépen durván mondom , hogy ne avatkozzon az életembe akkor a végén én vagyok elkönyvelve xar embernek. És hetekig sértődött felet játsza.

Mi a bonyolult abban , hogy valaki nem bírja a párja nélkül főleg országhatáron túl? Mit nem lehet ezen megérteni.

2019. febr. 8. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy, akkor is.
2019. febr. 8. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Párom minden síszezonban kint van.

Hát ku.....rva nehéz.

Igyekszem kibírni, mert tudom, hogy utána rengeteg ideje van rám/ránk.

Én nem tudok menni, pedig az a a 10ezer euró duplán még jobb lenne :)

Viszont itt a két lányom, őket nem vihetem, itt meg nem hagyom (of course)

Teljesen megértem, hogy valaki ezt nem akarja...

2019. febr. 8. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

"a végén én vagyok elkönyvelve xar embernek. És hetekig sértődött felet játsza."

Ne hagyd, hogy lelkiismeretfurdalást keltsen benned. Ha nem ért a szép szóból, mondod durván. Ha megsértődik, annál jobb, legalább egy darabig nem kell hallgatnod.

Én simán megcsinálnám, hogy amikor ezt elkezdni telefonba, akkor azonnal elköszönnék és leraknám a telefont (és utána legalább egy napig föl se venném, ha hív). Személyes találkozásnál meg azonnal állnék föl és venném a cipőmet, kabátomat, hogy megyek haza. És fütyülnék rá, ha megsértődik! Akinek itt oka lenne megsértődni, az te vagy, nem anyukád!

És természetesen erősen redukálnám vele a kapcsolattartást.

2019. febr. 8. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
3%
jó állasa lenne párodnak jol fizető akkor anyukád nem ezen lovagolna .
2019. febr. 9. 06:23
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem egy kérdésem lenne. Ha félév alatt úgy meg lehet külföldön szednie magát az embernek, ő miért nem megy ki? Miért téged küldene folyamatosan? Én se keresek jól, de nem megyek szenvedni külföldre. Annyira nem szar a helyzetem. És már elmúltak azok az idők, amikor félév alatt így meg lehet szednie magát az embernek.
2019. febr. 10. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!