Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy nem akarja anyukám tudni a születendő unokája nemét?

Figyelt kérdés
Azt kérte, születésig ne is mondjuk meg neki. Hiába kérdeztem, nem válaszolt erre. Tudtommal nem lenne baja se a lánnyal, se a fiúval.
2019. ápr. 2. 16:02
 1/10 anonim válasza:
100%
Vannak olyan emberek akik meglepetésnek tartogatják
2019. ápr. 2. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak babonás. Ez vált be nála.
2019. ápr. 2. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert így sokkal érdekesebb!
2019. ápr. 2. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha babát fogok várni nem kérdezem meg a nemét, mert mindenhogy szeretni fogom és jobb, ha meglepetésként ér mindenkit. Nem szeretem, ha valaki már a gyerek születése előtt nevén szólítja, aztán mégse olyan nemű gyerek születik.
2019. ápr. 2. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nagyobb meglepetés születésekor megtudni a nemét, mint hónapokkal előtte. :)
2019. ápr. 2. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert vannak olyan nagyik, akik azért izgulnak, hogy élő, egészséges baba legyen. Ez fontosabb, mint bármi más...
2019. ápr. 2. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Jelenleg 7 hónapos kispapa vagyok. Mi sem akarjuk tudni a gyerek nemét előre. Nincs ebben semmi rossz.

Az a lényeg, hogy egészséges legyen a neme meg nem számít.

2019. ápr. 2. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem, ez miért mondjátok, senki nem mondta, hogy ha tudod a nemét, cserébe beteg lesz.
2019. ápr. 2. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
#8 ezt senki nem mondta.. A lényeg az egészséges legyen, a neme nem számít
2019. ápr. 2. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor anyukád szült, valószínűleg még csak a szüléskor derült ki a gyerek neme, előtte nem lehetett tudni. Sokaknak ez hozzáad némi pluszt a babaváráshoz, hogy ez is meglepetés lesz.

Mondjuk én nem bírtam ki és tudni akartam az unokahúgom nemét, de tesóm kérdezte előtte, akarom-e tudni vagy meglepetés legyen :D

2019. ápr. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!