Miért baja Édesanyámnak az, ha elmegyek esténként itthonról? 18/F
Tudom lehet tinihiszti,tudom hogy Ő nevel meg,hogy Ő az Édesanyám stb. stb. stb.
De 18 éves vagyok,most érzem azt,hogy nekem "szórakoznom kell" nem feltételen alkoholra gondolok,hanem bármi másra.(Szoktunk bicózni is) Szó szerint éget az érzés,hogy menni akarok valahova.Tök mindegy hova,csak érezzem jól magam.Egyszerűen sz*rul érzem már magam esténként,hogy tudom,hogy a barátaim jól szórakoznak nélkülem.(azért nélkülem,mert édesanyámnak az a baja,hogy eljárok állandóan) akármikor mennék el,anyám már ideges,hogy már megint elmegyek.(Hozzáteszem pénzt se kérek,se semmit) és folyton csak veszekedünk.
Mondd meg anyukádnak, hogy van nálad telefon, ha aggódik érted hívjon fel, vagy írjon SMS-t és akkor megnyugtatod.
Én is aggódom a gyerekeimért, de kiskoruk óta elengedem őket, bárhova akarnak menni, csak egyetlen dolgot kérek: elérhetők legyenek telefonon, Facebookon, akárhogy, hogy ha rám jön a pánikroham, akkor megnyugtassanak.
Párom ugyan ez, pedig ő már 22. Dolgozik, besegít az anyja mégis játsza a hattyúk halálát, ha elmegy otthonról, vagy épp már egy órával azután hívja, hogy elment otthonról, hogy "demikorjösszhaza".
Még a munkahelyén is képes zaklatni.
Kérdező állj a sarkadra és tedd helyre anyádat! Különben életed végéig kell viselned a mártírkodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!