Ti mit reagálnátok ha kotont találnátok az anyatok fiókjában?
Figyelt kérdés
nemrég találtam ket dbozzal,most mar csak pár szem van neki,es nem kutakodtam utána csak egy töltőt akartam kivenni a fiókból...2019. júl. 31. 15:16
1/30 anonim válasza:
Nagyon semmit, max megjegyezném hogy mostantól kopogás nélkül nem megyek be anyám szobájába...
2/30 anonim válasza:
Ne és? Miért ne lehetne nála? Csak azért mert anya, nem szexelhet többé?
3/30 anonim válasza:
Hogy mit? :D Jaaa CONDOMot!
Akkor is hasznalniuk kellett volna, amikor te "kozbejottel".
4/30 anonim válasza:
Magánügye. Legalább védekezik a partnerrel,vagy ha együtt van Apukáddal,akkor vele. :)
5/30 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, hogy ki, mikor és hol kanolja!
6/30 anonim válasza:
Lehet furcsán fog ez most hangzani, de én még örülnék is neki. Anyám amióta megszülettem egyedül nevel és azóta nem is volt még senkije. De azért remélném, hogy jó fej a csávó, nem akarok rossz nevelő apát.
L
7/30 anonim válasza:
Mit kellene reagalni? Felnott no, nem kell higy engedelyt kerjen a nemi eletre.
8/30 A kérdező kommentje:
én nem ugy ertem,hogy kerjen engedélyt stb...de ez akkor furcsa egy gyereknek...
es egyutt van apámmal
2019. júl. 31. 15:36
9/30 anonim válasza:
És ha együtt van apáddal? Attól még kell védekezni, vagy akarol még vagy 34 testvért?
És HA félreqhúr? Akkor mi van? SEMMI!
10/30 anonim válasza:
Igen, egy gyereknek valóban nagyon furcsa, hogy a szülei is élnek nemi életet, nekik is vannak vágyaik stb. Bele kell nyugodni, hogy ilyen az élet, a szülők nem testetlen lények, akik szeretik a gyerekeiket, de egyben hús-vér emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!