Ti mit reagálnátok ha kotont találnátok az anyatok fiókjában?
14!
Mert nálatok csak a ferfi tudja az óvszert kezelni? ???? 😲😲😲
Hogy nem turkálok többet az anyám fiókjában.
Egyébként semmit nem kell reagálnod, nem tartozik rád.
Szia! Tudom, sokkoló, én is voltam ilyen helyzetben kb 14 éves voltam, és előbb ébredtem fel, mint szoktam, és furcsa nyögéseket hallottam, a szüleim szobájából, ahol az ajtó félig nyitva volt... Tehát benéztem és apám dugta anyám... Totál meghökkentem, így utólag persze már látom, hogy ez teljesen természetes dolog. Csak sajnos nekem ilyenekről nem beszéltek a szüleim, az osztálytársaimmal beszéltünk ilyenekről. Ezért volt fura látni a szüleimet, persze tudom már, természetes és jó dolog, csak egy gyereknek furcsa. Gondolom a kérdező nem huszonéves, hogy ne tudná mi a helyzet.
Nyugi kérdező, örülj neki, hogy védekeznek, és egy nagyon szuper módot választottak a szüleid!
31/nő
A kérdező legalább kétszer turkált a fiókban, mivel azt írta, hogy 2 dobozzal volt, de most már csak pár szem /inkább darabnak nevezném/ van neki.
Kérdező ne turkálj a szüleid fiókjában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!