Mit reagálnátok, ha a 17 éves lányotoknak a zsebében lenne egy öngyújtó?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 10:54
1/17 anonim válasza:
Nekem is van, illetve volt 17 évesen gyújtóm. 20 éves vagyok, és soha, egyszer sem gyújtottam rá.
2/17 anonim válasza:
Ha cigit nem találnék mellette, akkor csak megkérdezném tőle, hogy ez miért van a zsebében.
Én mikor tini voltam gyűjtöttem a gyújtókat, mert rohadtul tetszettek. Egy 40 dbos flipper gyűjteményem volt, többféle zipper, stb.
Szóval ha ez a kérdés, nem kezdenék el habzó szájjal üvölteni vele, hogy miért cigizik...
3/17 anonim válasza:
Clipper akart lenni flipper helyett...
4/17 anonim válasza:
Nos, a lányom 16 és dohányzik. Elmondta anno. Én meg elmondtam, higy nem örülök neki, hogy mivel jár anyagilag, egészségügyileg. Ő továbbra is dohányozni akart. Egy 17 évesnél is pont ugyanígy reagálnék
5/17 Kandelakuku válasza:
Lehet nála maradt még mindszentről :D
7/17 anonim válasza:
Nekem már alsóban is volt bicska, gyufa, zsineg, döglött egér, rágó, kavics, zsebóra... A gyerekeknek ezek kincsek.
8/17 anonim válasza:
Jaés most is van egy kis fiókos szekrényem, most abban tartom őket.:)
9/17 anonim válasza:
Rambókésem is van iránytűvel és kovakővel, együtt vettük nagypapámmal a bolhapiacon.:) Gázspraym és gázpisztolyom is van... öngyújtó!.. Ugyan már!:)
10/17 anonim válasza:
Megdicsérném. Büszke lennék rá, és szívnék vele. Nem kell begyepesedettnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!