22 eves lanyom minden nap iszik? Kulso szemmel nezve van okom aggodalomra vagy ez altalanos a mai fiataloknal?
Amiota elkoltozott szinte minden nap iszik.
Azzal kezdodott hogy egy pohar bort iszik csak meg vacsora melle.
Most viszont allandoan ott van mellette a bor, vagy csinal maganak sangriat stb stb.
Minden este betesz valami zenet es borozgat, most ott tart hogy fel uveggel iszik.
Azt mondja ez ellazitja es jol erzi magat.
De egyedul egy magaban inni?!?
Ez normalis?
Kerlek normalis valaszokat, mikor kezdjek el aggodni? Vagy mit csinaljak?
Én 18-19 évesen ittam szinte mindennap. De a kocsmába, társasággal.
Én magamat nem tudom elképzelni, hogy 23 évesen leülök nap, mint nap és iszogatok egyedül. Eléggé depresszióra hajaz.
Napi egy pohár bor, kifejezetten gasztronómiai élvezetből még teljesen rendben is lenne, de a fél üveg azért hogy ellazítsa már a függőség kategória.
Teljesen jogosan aggódsz.
Nem, ez nem normális. Tudatosítani kellene benne, hogy az az alkoholista, aki nem tud meglenni alkohol nélkül. Ha naponta iszik, még ha nem is részegedik le, akkor is jó úton van az alkoholizmus felé. Próbáljon más ellazító technikákat keresni, sportolás, zene, jóga. A legnehezebb az lesz, hogy megértesd vele, hogy ez nem normális.
Viszont felnőtt nő, úgy rontja el az életét, ahogy akarja, ha nem tudod meggyőzni, nem tudsz segíteni rajta.
Nem a minden nap fura, hanem az otthon egyedül.
Nem azt mondom, előfordul, hogy hétvégén lecsúszik egy sör amikor hazaérek, de azért közel nem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!