Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 22 eves lanyom minden nap...

22 eves lanyom minden nap iszik? Kulso szemmel nezve van okom aggodalomra vagy ez altalanos a mai fiataloknal?

Figyelt kérdés

Amiota elkoltozott szinte minden nap iszik.

Azzal kezdodott hogy egy pohar bort iszik csak meg vacsora melle.

Most viszont allandoan ott van mellette a bor, vagy csinal maganak sangriat stb stb.

Minden este betesz valami zenet es borozgat, most ott tart hogy fel uveggel iszik.

Azt mondja ez ellazitja es jol erzi magat.

De egyedul egy magaban inni?!?

Ez normalis?

Kerlek normalis valaszokat, mikor kezdjek el aggodni? Vagy mit csinaljak?

2020. jan. 6. 20:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
21%
Nyugi
2020. jan. 6. 20:58
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
ha napi fel üveggel megiszik mert ellazítja akkor alkesz lett a lányodból.
2020. jan. 6. 21:00
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Én 18-19 évesen ittam szinte mindennap. De a kocsmába, társasággal.

Én magamat nem tudom elképzelni, hogy 23 évesen leülök nap, mint nap és iszogatok egyedül. Eléggé depresszióra hajaz.

2020. jan. 6. 21:02
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Napi egy pohár bor, kifejezetten gasztronómiai élvezetből még teljesen rendben is lenne, de a fél üveg azért hogy ellazítsa már a függőség kategória.

Teljesen jogosan aggódsz.

2020. jan. 6. 21:05
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Az alkolistává válás egyik fő része, amikor valaki egyedül iszik. A lányod jó úton halad. De szülőként nem igazán tudsz már beleavatkozni, ha mondod neki, akkor csak rád fog haragudni
2020. jan. 6. 21:05
 6/22 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy jogos hat majd leszokik
2020. jan. 6. 21:07
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem, ez nem normális. Tudatosítani kellene benne, hogy az az alkoholista, aki nem tud meglenni alkohol nélkül. Ha naponta iszik, még ha nem is részegedik le, akkor is jó úton van az alkoholizmus felé. Próbáljon más ellazító technikákat keresni, sportolás, zene, jóga. A legnehezebb az lesz, hogy megértesd vele, hogy ez nem normális.

Viszont felnőtt nő, úgy rontja el az életét, ahogy akarja, ha nem tudod meggyőzni, nem tudsz segíteni rajta.

2020. jan. 6. 21:09
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon nem jó de sajna kapásból nem jut eszembe semmi tanács, becs.szó gondolkodok majd rajta. Szerintem már az sem elfogadható ha valaki gasztrológiai élvezetből és főleg egyedül minden nap iszik még akkor sem ha fiú és nem lány. Minden nap nem szabad semmi olyat megszokni ami bármennyire is káros mert az élet természetes részévé fog válni.Talán barátaitól barátnőitől kérjetek segítséget menjenek el hozzá beszélgetni, társasjátékozni,kártyázni TV-zni vagy bármit szigorúan ital nélkül és hátha rájön hogy az élet szebb dolgokat is tartogat. Ne támadjátok mert félő hogy ellenetek fordul. SAJNÁLOM! Ha eszembe jut még valami írok. (Nekem 2 lányom van de idősebbek, kisebb-nagyobb nézeteltéréseink voltak de ez azért komoly.)
2020. jan. 6. 21:28
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem a minden nap fura, hanem az otthon egyedül.

Nem azt mondom, előfordul, hogy hétvégén lecsúszik egy sör amikor hazaérek, de azért közel nem minden nap.

2020. jan. 6. 21:28
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
8-as vagyok. Azt elfelejtettem leírni hogy én is azt vallom hogy az italt embereknek találták ki és, persze simán belefér nem hogy egy hanem akár pár sör is alkalmanként.
2020. jan. 6. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!