Szerintetek van okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
Nemrég a párom elmesélte, hogy egyik munkatársa össze akarja hozni a rokonával. Ő viccesen fogta fel, és mondta, hogy nem érdekli úgysem. Számomra már kevésbé volt vicces és aggódom mi lesz, ha mégis beleszeret másba :(2010. szept. 29. 13:27
1/7 anonim válasza:
A munkatársat verném orrba.
Amúgy őt számonkérhetnéd, elmondhatod neki, hogy nem jó vicc.
Bár amíg a párodnak vicc, addig neked is az kell legyen.
2/7 anonim válasza:
Elég bunkó a párod munkatársa, ha tudja, hogy párkapcsolatban él. Erre azt az örök igazságot tudnám mondani, hogy minden dologhoz két ember kell. Ha jól megvagytok, nem szeret bele másba.
3/7 anonim válasza:
A munkatársnak lehet te tetszel és igy akar kapcsolatotokba éket ütni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs.Ha a párod igazán szeret,akkor nem hagy el a munkatársa szórakozása miatt.A munkatársnak meg jól megmondanám a magamét...
5/7 A kérdező kommentje:
De én nem ismerem ezt a munkatársat, és ő sem engem,ugyanis nem ebben a városban dolgozik :(
2010. szept. 29. 14:16
6/7 anonim válasza:
Az ilyesmiből ritkán esik valami aggódásra méltó esemény!
Előre ne idegeld magad!
7/7 anonim válasza:
ez egynlőre szóbeszéd, reméljük az is marad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!