Miért lett divat ennyire a tetoválás a fiatalok körében? És nem csak fiataloknál hanem harminc negven feletti nőknél/férfiaknáls is!
Szerintem azért lett elterjedtebb, mert manapság már nem (akkora) hátrány az életben, pl. sok olyan munkahelyen is elfogadott, ahol korábban máglyára vetették érte az embert (bank, étterem, stb.) illetve a közmegítélés szerint sem csak a sittesek hordanak már tetkót. Mostanság azért vannak jó szalonok, elterjedtebbek, ha valaki akar egy tetkót, könnyebben talál szakembert aki minőségien megcsinálja, nem "kell" alacsonyabb minőségre fanyalodni csak mert nincs a közelben más lehetőség. A tetoválógépek, festékek is kifinomultabbak, jobb minőségűek és hozzáférhetőbbek mint mondjuk 30 éve. Könnyebb velük igényes tetkókat csinálni, amik finomabb vonalvezetésűek és nem fakulnak ki.
A többihez pedig annyit tudnék mondani, hogy az ember nem lesz több attól, hogy van tetkója és kevesebb sem lesz mert nincs neki. Bármily hihetetlen, nem azért tetováltat valaki, hogy több legyen. Én sem érzem magam semmiben sem többnek, sem kevesebbnek mióta ki vagyok varrva és nem is számítottam rá hogy több/kevesebb leszek. És hogy idősen milyen leszek? Megsúgom: nagyon-nagyon menő ;) őszintén, öregen már kit érdekel hogy hogy nézünk ki?
Miért van ennyi buta ember ? :D Fiam ! Ne csinálj 18 évesen tetoválást , mert 80 éves korodban bánni fogod !!!!444
:D
Én csak az egyik példát vettem elő , de akkor térjünk arra hogy lassan mindenki tetovalva van . Ez se nagyon valós . Az én városomban jó ha minden 50. Ember tetovalt . Ráadásul a tetoválások közt is vannak különbségek . Az szerintem is butaság hogy ha valaki az arcát tetovaltatja szét . Lángoló koponya meg nevek :D
Szóval nem kéne egy kalap alá venni a tetovált embereket .
( rajtam amúgy nincs )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!