Miért van majdnem minden csajnak hold alakú tetoválása?
Figyelt kérdés
Ezt találtam a We Heart It-en! [link]
Már lassan minden 2. lányon ezt látni, mindenki Monnlightbae vagy mi. Én is akarnék ilyet (és lenne is jelentése) de már annyira tömeg lett.
Másik meg a szív.
Ezt találtam a We Heart It-en! [link]
Miért lettek ezek ekkora trendek?
2019. nov. 29. 11:22
1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy leszögezem mindenki azt csinál, amit akar, csak gondoltam megkérdezem mitől lettek ezek ekkora divatok.
2019. nov. 29. 11:25
2/6 anonim válasza:
Amiért rengetegnek van álomcsapda, végtelen jel, pitypangból induló madarak, "hope", "never give up" meg hasonlóan elcsépelt, fantáziátlan mintája: divat. Most épp ez terdedj el, miután egy csomó mostani fiatal celebnek lett hasonló. Minden korszaknak megvan a sajátja, a 90es évek végén-2000es évek elején ugyanilyen trend volt a r&bancrendszám, a nonfiguratív, meg a bokán lévő delfintetkó is (többek között).
3/6 anonim válasza:
Épp ez a divat. 10 éve a csillagocska meg a végtelenjel ment, aztán a madársziluettek, később a szív meg a feliratkák, nyilacskák. Amúgy inkább ez menjen mint az otromba nonfi ribantzrendszámok, a gond inkább az elhelyezésekkel van (nyak, ujjak, stb), tetkósként előre látom hanyan fogják megbánni 5 év múlva.
4/6 anonim válasza:
De nem kell, hogy jelentése legyen. Lehet csak tetszik neki. Egy semleges minta. Nekem van félholdas nyakláncom, nem vagyok ezomanci, se vérfarkas, semmit nem jelent nekem, csak tetszik.
5/6 anonim válasza:
Mert mindegyik rendkívül különlegesen egyedi egyéniség, csak úgy alakult, hogy az útkeresésben valahogy pont ide lyukadt ki az összes.
6/6 anonim válasza:
mi az hogy jentese ,semmi ertelme ,ha tetszik csinaltasd meg es tied lesz a,10000.egyeni tatoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!