Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj a tetoválás...

Mennyire fáj a tetoválás vállon? Érzéstelenítő krémet lehet kérni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék a vállamra tetováltatni egy kisebbméretű békejelet. Tudni kell rólam,alacsony az ingerküszöböm,egy pattanás kinyomása is fáj. Ezért szeretnék a vállamra,állítólag ott fáj a legkevésbé.

2019. júl. 28. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt valami vész, ki fogod bírni fájdalomcsillapítás nélkül is.
2019. júl. 28. 23:27
 2/3 anonim válasza:
100%

Bár nekem nem a vállamon van tetoválás, hanem a felkaromon, úgy tudom, hogy vállon is teljesen kibírható, tényleg az egyik legkevésbé fájdalmas rész.

Az érzéstelenítő krémet nagyobb mintáknál használják, mert ahhoz, hogy hasson, már fel kell legyen sértve a bőröd és úgy kell rákenni. Ha csak egy pici mintát szeretnél, akkor mire már használhatnátok a krémet, te kész is leszel. Viszont tényleg ne aggódj, simán kibírod, hamar kész leszel. Ne félj tőle! :D Ekkora fájdalmat tényleg megér, ha szeretnéd a mintát.

2019. júl. 29. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Ki fogod bírni, csak egyél előtte

A váll felső része, kulccsont kicsit kellemetlen. A hát felöli rész egyszerűbb.

2019. júl. 31. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!