Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi apukám, hogy...

Miért nem engedi apukám, hogy vezessem a párom autóját?

Figyelt kérdés

Holnap el fog utazni a szüleivel és jövő héten itt lesz nálunk az autója. Azt mondta elmehetek vele dolgozni meg ahova akarok. Én úgy járok munkába, hogy a buszra apukám visz innen a 3.faluba áll meg a busz. És este meg jön értem. És a barátom azt mondta menjek el az autójával és hagyjam ott a parkolóban, így apámnak se kell éjjel jönni értem. De ő meg nem engedi meg, hogy vezessek.

2 éve van jogsim és elég gyakran vezetek, a páromét mindig én vezetem ha vele vagyok ketten.

19l

2019. nov. 30. 12:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán attól tart,hogy összetöröd az autót és sokba kerülne a felujitása.Viszont mégis mit mond miért nem engedi,hogy vezessed,megkérdezted tõle?Nem látom logikusnak az apud gondolkodását,ha már vezetted is az autót.
2019. nov. 30. 12:59
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj felnőtt ember vagy! A párod megengedte neked, jogosítványod van, gondolom az autó forgalmija megvan, akkor mi itt a probléma? Ha beülnél a volán mögé, apukád megfogna is kirángatna vagy mi?
2019. nov. 30. 13:01
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt hogy egyedül nem vezethetek autót.
2019. nov. 30. 13:01
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Tök mindegy, hogy miért nem engedi, semmi köze hozzá. Nem az ő autója, a tulajdonos megengedte, innentől neki nincs beleszólása. Fogod a kulcsot, beülsz a kocsiba és mész. Kérdés nélkül. Nagykorú vagy.
2019. nov. 30. 13:02
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
*megfogna és kirángatna
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem, de ha hazaérek lehet kapnék utána egyet.
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Mármint kapnál egy pofont vagy kapnál egy szidást? A felnőtt gyerekét ne nevelje!
2019. nov. 30. 13:03
 8/19 A kérdező kommentje:
Mindkettőt. Sajnos mindig óvodásként kezelt.
2019. nov. 30. 13:05
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha megüt akkor szépen elmész a rendőrségre és feljelented bántalmazásért. Attól még hogy tőle vagy nincs joga megütni.
2019. nov. 30. 13:06
 10/19 anonymousreview60 ***** válasza:
88%

Apád kontrollálni akar vagy túlfélt.

Mindkét esetben nincs joga beleszólni ebbe a vezetős dologba, mert: 1. Nagykorú vagy. 2. Jogosítványod van. 3. A pasid megengedte. 4. A pasid mellett gyakoroltál pont ezen a kocsin.

Lehetőségeid:

1. Figyelmen kívül hagyod, és vezetsz.

2. Értem, hogy izgulsz, Apu! Puszi. És vezetsz.

3. Csicska maradsz, és nem vezetsz.

2019. nov. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!