Szeretnék kimenni a nyáron Amerikába a CampLeaders nevű programmal, de nem tudom, hogyan vezessem ezt elő a szüleimnek?
20 éves vagyok, nagyon szeretnék eljutni Amerikába ezzel a CampLeaders programmal.
Egyszer, 16 évesen már voltam Münchenben egy nyarat, oda simán elengedtek, de félek, hogy ha ezt elő vezetem, akkor erre kapásból nemet fognak mondani.
Hogyan tudnám őket mégis meggyőzni, hogy engedjenek el?
Én így közölném: "Anya, Apa! Képzeljétek, jelentkeztem egy CampLeaders nevű programra, amivel ki lehet jutni Amerikába nyárra. Nagyon remélem, hogy sikerül."
Van anyagi vonzata? Mert ha több százezer forint, és a szüleidnek kellene fizetni, nyilván kérd ki a véleményüket, és így jogosan mondhatnak nemet. De ha ingyenes (mint az Erasmus), akkor nem kellengedely, csak menj. Elvégre nem 10 éves vagy, hanem felnőtt.
20N
Apa, anya, képzeljétek jelentkeztem egy programba...
Rendben, kislányom, és van rá pénzed? - ITT a kérdés, mert Amerika repülőút 500ezer alaphangon, a lakhatás, kaja stb. Ezeket miből fizeted?
Te ha neked meg ehhez is engedelyt kell kerjel, mert annyira nem vagy talpraesett 20 evesen, akkor hogy fogod az egesz procedurat elintezni? Ez nem ugy megy, hogy jelentkezem, fizetek es mehetek. Interjuk vannak, motivacios leveleket kell irni, aztan a vizum ugyintezes, stb, nem olyan egyszer mint aminek tunik.
Es bar a Campleaders alapvetoen a munkarol szol, de azert vannak koltsegek boven. Azt mibol szandekozod finanszirozni?
En 20 evesen mar kulon laktam, alberletben es magam oldottam meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!