Szeretnék kimenni a nyáron Amerikába a CampLeaders nevű programmal, de nem tudom, hogyan vezessem ezt elő a szüleimnek?
20 éves vagyok, nagyon szeretnék eljutni Amerikába ezzel a CampLeaders programmal.
Egyszer, 16 évesen már voltam Münchenben egy nyarat, oda simán elengedtek, de félek, hogy ha ezt elő vezetem, akkor erre kapásból nemet fognak mondani.
Hogyan tudnám őket mégis meggyőzni, hogy engedjenek el?
25 évesen voltam amerikában(nem campleaders) és volt rá pénzem tehát csak bejelentettem hogy elutazok 2 hétre.
Ugyan olyan felnőtt vagy 20 évesen mint más 25 vagy 28 évesen.
Nem kell engedélyt kérned a szüleidtől.
Viszont ha nincs pénzed akkor viszont...
Az király, hogy mindenféle ismeret nélkül, a fent leírt pár szóból bíráljátok a helyzetemet és kiosztotok, hogy mennyire önállótlan vagyok, azért, mert fel mertem tenni egy kérdést az erre a célra létre hozott oldalon.
Gondoltam, majd kapok pár olyan választ, tapasztalatot, hogy akik már voltak kint ezzel a programmal, hogy vezették elő a szüleiknek.
Igen, magamnak gyűjteném rá össze a pénzt, de egyébként nekik sem lenne gond, hogy kifizessék... De nyilván nem leszek ennyire pofátlan, hogy még ezt is a nyakukba varrjam.
Lehet, hogy félreértelmezhetően fogalmaztam meg a kérdést, de akkor itt most javítanám.
Kb mindentől féltenek, egyke lévén nem vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy már valaki úgymond, kitaposta volna előttem az utat.
Amúgy nem otthon lakok, egyetemre járok Pesten, ők pedig vidéken laknak, de azért gondoltam, szólok nekik, hogy szeretnék menni...
Fingom sincs...?
Amikor anya felhív, hogy menjek haza, mert március 15 van és tüntetés lesz és blablabla... Ja, valóban nincs 'fingom' se. De azért köszi.
Én CCUSA-val voltam kint, repijegyet magamnak vettem, így kb $600-volt a kiutazás mindennel együtt ami kb $200-al több mintha mindent a CCUSA intézett volna, viszont hogy magamnak intéztem a repijegyet így az ottani fizetésem elég jelentős összeggel több volt, tehát megérte. Főleg most nyártól a Norwegian Air-nak jönnek az olcsó jegyei, dublini indulásból $150ból megvan a US-EU retúr jegy.
Na de tudom,hogy nem ez volt a kérdés,de érdekesség képpen leírtam.
Én szüleim mindig is tudták,hogy Amerika az álmom, így mikor szembefutottam ezzel a lehetőséggel megmutattam nekik,hogy nézzétek milyen jó lehetőséget találtam,hogy nyáron Amerikában dolgozhassak, akkor egy kicsit kérdezgettek,hogy hogyan működik,mennyibe kerül stb... Mondtam nekik,hogy nektek semmibe, teljesen biztonságos... És természetesen elengedtek.
Te is megmondod nekik,hogy ez egy teljesen biztonságos, megbízható, cég és munka,valószínűleg elfognak engedni, főleg így,hogy Te fizeted.
Na meg ha tényleg ennyire féltenek mond meg nekik,hogy Pesten jóval nagyobb veszélyebe vagy, mint egy istenháta mögötti amerikai gyermektáborban...
Nagyon szépen köszönöm kedves Utolsó! :)
Ilyen választ szerettem volna. :) Nagyon sokat segítettél, de látom, jól lehúztak emiatt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!