Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elköltöznél a gyermekeiddel...

Elköltöznél a gyermekeiddel egy számotokra idegen országba?

Figyelt kérdés
A férjem nem európai származású volt,a gyerekeim félig szintén nem azok. Emiatt pedig rengeteg bántást kaptak igazságtalanul az évek során, rövid életükben valószínűleg több attrocitás érte már őket,mint mást a 70-80 éve alatt. És egyszerűen belefáradtam, hogy nézzem, ahogy próbálnak túlélni. Ezért fordult meg a fejemben, hogy kiköltözöm velük az apjuk hazájába. Az ő ágáról ott él a rokonság,szóval nem is teljesen idegen, igaz, én csak néhányszor jártam ott, a gyerekek pedig csak nagyon kicsi korukban. Azóta csak viszonylag ritkán, telefonon,interneten tartjuk a kapcsolatot, de kedves,családszerető emberek,szeretettel várnának minket. Valószínűleg a gyerekek is hamar beilleszkednének, kevesebb megkülönböztetés érné őket. A nyelvet beszéljük, munka lehetőség nincs olyan sok, de azért lehet találni. Érdemes lenne belevágni az ő érdekükben?
2019. nov. 17. 20:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%

Részvétem a férjed miatt.

Az nem fordult meg a fejedben, hogy támogasd őket a családoddal, hogy külföldi egyetemre járhassanak?

Pszichológushoz vitted már el őket?

A pesti taníttatáson elgondolkoztál? Pesten már minden napos látvány egy fekete vagy egy arab, szóval ha ki is rekesztik őket, nem e miatt lenne. Vannak multikultibb iskolák, ahol simán beilleszkednének.

2019. nov. 18. 03:25
 32/40 anonim ***** válasza:
70%
del afrika,na ne,sok delafrikai ismerosom van,akik eljottek a raszizmus miatt,ne feled a gyerekeid Magyarorszagon nottek fel ezt a kulturat ismerik,gondolod hogy befogadnak benneteket,hat nagyon tevedsz a rokonoknak csak egy ideig lesztek erdekesek, ha nem jo MAgyarorszag ,ottvan nyugat europa,ahol elfogadjak a szineseket,es nincs messze,mint DElafrika,tudod menyi egy repjegy?maradjatok EU-ban,esetleg CANADA
2019. nov. 18. 07:54
 33/40 anonim ***** válasza:
12%

Egyértelmű.

Mondjuk eleve nem is vállaltam volna épp ezért Magyarorszagon gyereket olyannal, aki láthatóan más, mint a többi. Kis hazánk nem épp befogadó nemzet....

Külföldön elek, itt kb a kutyát nem érdekli színed, a vallásod, csak te magad.

2019. nov. 18. 08:01
 34/40 anonim ***** válasza:
96%
Most nézem.... 16 és 19 évesek.... Hát, velük én nem dél afrikába mennék. MI a jövőjük ott? Nyugateuropa. Belgium, Hollandia. Itt elfogadóak és nyitottak az emberek. Sok A vegyes házasság, a felver gyerek és felnőtt.
2019. nov. 18. 08:10
 35/40 anonim ***** válasza:
64%
Nagy kamu. Már felnőttek, nem ovisok, hogy ne tudják kezelni a nehézségeket az életben. Te szuahéli ősanya...
2019. nov. 18. 13:25
 36/40 anonim ***** válasza:
24%

Jézusom, azért ez a thread elég jó lenyomata a magyar társadalom elképesztő sötétségének. Jártatok már életetekben Dél-Afrikában? Gazdasági mutatóit tekintve gyakorlatilag azonos Magyarországgal, a déli rész éghajlata csodálatos, a természet elképesztő és sok helyen kimondottan jól lehet keresni. Nekem attól függne, hogy melyik város. Fokvárosba bármikor simán költöznék, Johannesburgba vagy Durbanba viszont az isten nem tudna elcipelni.

Őszintén sajnálom, hogy a válaszolók jelentős részéhez hasonló sudribunkó rasszisták miatt a lelépést fontolgatjátok, sokkal rosszabb hely ez az ország az ilyen tahók miatt. Budapestet ajánlanám, de például pont tegnap dobált meg üres üvegekkel egy részeg náci pár itt dolgozó fekete fiatalt (párat ismerek közülük) és senki nem csinált semmit.

2019. nov. 18. 14:30
 37/40 anonim ***** válasza:
20%
36. Igazad van! Hogy érted ezt " részeg náci pár"?
2019. nov. 18. 20:43
 38/40 anonim ***** válasza:
13%
Hála az Istennek, hogy Magyarország nem akar az a multikulti fertő lenni, ami a liberálisok szemáben az álom. Ennek ellenére nem helyes, ha a gyerekeiddel ez van. D emár nagyok, főleg az idpsebbik, döntse el ő, mit akar. Én bizotsan nem mennék Afrikába, hogy ott a helyiek prédája legyek.
2019. nov. 18. 21:36
 39/40 anonim ***** válasza:
20%

@38 A multikulti fertőzésedre nem is reagálnék, max annyit, hogy pont a hozzád hasonlóknak szokott a legnagyobb Trianon-fájása lenni, amelynek eltörlése esetén az egyik legdiverzebb európai országgá válnánk etnikailag.

Afrika még mindig nem egy ország. A Dél-Afrikai Köztársaság a kontinens legfejlettebb és legnagyobb gazdasága, csodálatos természeti adottságokkal, kiterjedt szolgáltatóiparral. Mindenki beszél angolul, a hollandot megértik, a lakosság jelentős része legalább három nyelven beszél. Az egész kontinens egyik fő turistacélpontja, ráadásul a környező országok is a békesebbek közül valók. Bár például Fokvárosból olyan messze van a legközelebbi ország, mint Helsinkitől London, szóval majdnem mindegy is. Ismeretlenül szóltok le valamit.

Jártam körülbelül 25 afrikai országban, a kontinens majdnem annyira változatos kulturálisan, mint Európa (csak azért majdnem, mert a teljesen kirabolt és megcsonkított kontinensen az épített környezet nem kiemelkedő, néhány országot leszámítva, bár az ottani gyarmatosítók még így is jobbak, mint a latin-amerikai spanyolok, akik évzeredes kultúrákat tettek a földdel egyenlővé), ha ember hajlandó megérteni mi miért van, akkor hatalmas élmény. Dél-Afrika meg világszinten egy elég jó hely.

A poszt lényege attól függetlenül az, hogy valaki a költözést fontolgatja, annyira rasszista a magyar lakosság. Ezt megerősítette nekem az egyik kollégám, aki félig magyar, beszéli is a nyelvet. Az egész gyűlöletpropaganda előtt ő volt a néger kisfiú az utcából, most meg volt, hogy leköpték a lányát a nyílt utcán. Szerintetek ez normális?

2019. nov. 19. 09:28
 40/40 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó a magyar hírhedten türhő f...szparaszt népség. Sajnos itt nem történt meg a polgárosodás, se a felvilágosodás, ahogy az nyugaton végbement. Aki itt él a balkánon, az vagy elfogadja ezt, vagy továbbáll. Még vagy 4-5 generációnak ki kell halnia ahhoz, hogy itt bármilyen fejlődés történjen a fejekben.
2019. nov. 20. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!