Anyámnak van igaza, vagy én látom rosszul? (idegen pasi)
anyuék elváltak jó pár éve, 45 körüli nő.
most írogat egy külföldi pasival, akivel még egy nyelvet sem beszélnek, csak fordítóznak(!!!), nincs 2 hónapja még ennek, erre most kitalálták, hogy eljön a pasi, hozzánk haza, napokra(!!!)
próbáltam lebeszélni róla de nem megy.
szerintem ez felelőtlenség, olyat hazavisz, akit nem ismer, csak 2 hónapja(se) írkálnak, fodítóval (ami azért nem valami pontos), ha baj van...vagy bármi??
erre azt mondja, nekem az fáj, hogy neki most jó...erre nem is tudok már mit mondani
ti mit gondoltok? légyszi írjátok oda a korotokat is
Beszélj Édeasapáddal. Bármilyen felnőttel. Sürgősen. Azért némelyik nő elég egy bites, hogy jött ment pasikat beengednek a gyerekeikhez az otthonukba,olyat is akivel még egy nyelvet se beszélnek,csak mert jol akarják magukat érezni,bele se gondolva h bünőző is lehet,bármi. :O
35N
nem vagyunk már gyerekek, én 26, tesóm 20. na de akkor is...
apunak nem lenne jó ötlet, így sem jó viszony, nem kell, hogy marják egymást mégjobban
de annyira szomorú, hogy ilyen felelőtlen, nem is értem, csalódtam
Én tuti lebeszélném róla. Felnőtt nő létére lehetne több esze már bocsánat. És,hogy fog vele kommunikálni google fordító előtt ülve. 😅 Én nem sodornám a gyerekemet sem magamat bajba. Ki tudja milyen ember.
25/N
nem megmondani akartam, csak felnyitni a szemét.
és ha elviszi? vagy bántja? vagy kirabolja?
akármi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!