Elköltöznél a gyermekeiddel egy számotokra idegen országba?
Figyelt kérdés
A férjem nem európai származású volt,a gyerekeim félig szintén nem azok. Emiatt pedig rengeteg bántást kaptak igazságtalanul az évek során, rövid életükben valószínűleg több attrocitás érte már őket,mint mást a 70-80 éve alatt. És egyszerűen belefáradtam, hogy nézzem, ahogy próbálnak túlélni. Ezért fordult meg a fejemben, hogy kiköltözöm velük az apjuk hazájába. Az ő ágáról ott él a rokonság,szóval nem is teljesen idegen, igaz, én csak néhányszor jártam ott, a gyerekek pedig csak nagyon kicsi korukban. Azóta csak viszonylag ritkán, telefonon,interneten tartjuk a kapcsolatot, de kedves,családszerető emberek,szeretettel várnának minket. Valószínűleg a gyerekek is hamar beilleszkednének, kevesebb megkülönböztetés érné őket. A nyelvet beszéljük, munka lehetőség nincs olyan sok, de azért lehet találni. Érdemes lenne belevágni az ő érdekükben?2019. nov. 17. 20:43
21/40 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a gyerekeid maskepp nottek fel mint akik kint laknak..
Tudod mi a durva? Korulmeteles van lanyoknak is. Nem szamit mennyire illenek be abba a kornyezetbe bizony ez is gond lehet.
3 no egyedul kint semmi eselyetek sem lesz.
Akkor inkabb amerika, ott is elfogadnak raadasul jobb korulmenyek is lennenek
22/40 A kérdező kommentje:
"imádják a bevándorlókat".
Rossz vicc volt, nincs humorérzéked.
2019. nov. 17. 22:16
23/40 anonim válasza:
Hat ne haragudj, de én éltem fekete bőrű emberek lakta országban 6 évig és ott van csak igazán rasszizmus. Fehéreket és felvereket ugyanúgy basz.tatjak mint itt a feketéket. Ott se lesz jobb a lanyaidnak, fel éven belül visszajöttök, hidd el.
24/40 anonim válasza:
Dehogynem fognak tudni ismerkedni, egyáltalán nem jelent akadályt a társkeresésben a félvérség, inkább vonzó egzotikum. A teljes színesség inkább jelentene. Hogy meg te már a még gondolatban sem létező unokáidat félted az atrocitásoktól, az arra utal, hogy súlyosan szorongó személyiség vagy, és pszichológussal kéne az önbizalmadat helyrepofozni. Hol éltek, valami faluban?
25/40 A kérdező kommentje:
Úgy könnyű osztani az észt, hogy nem a te gyerekeid vannak ilyen helyzetben.
2019. nov. 17. 22:47
26/40 anonim válasza:
Agresszív 25-ös kommented még jobban megerősített abban, hogy pszichológusra van szükséged. Hacsak nem Bivalybürgözdön éltek, a félvér gyerek nem kéne, hogy ekkora válságot okozzon benned. Nehogy azt hidd, hogy ez az egész országban probléma, normális helyeken nem az! Gyaníthatóan ti nem tudjátok a helyzetet kezelni. Kedves, barátságos, segítőkész gyereket egy civilizált környezetben senki nem szekál.
27/40 A kérdező kommentje:
Szépen hangzik elmondva.
2019. nov. 17. 23:30
28/40 Dajesz1991 válasza:
Èn németországban élek itt nem jelentene gondott a börszin, itt a szinskála összes szine fellelhetö költözetek ide
29/40 anonim válasza:
"Angliába nincs senkink, és ott is van rasszizmus." Rasszizmus mindenhol van, ráadásul lányokkal költöznél olyan kultúrába, ahol még a mai napig szokás eladni a lányokat feleségnek. A kedves,családszerető rokonok közelről nézve meg általában már nem kedvesek ha ténylegesen segíteni kell másokat. Hidd el nekem,: Afrikában de fa.sza a helyzet, ott nehogy a fehéreket, de néger a négert is ba.sztatja annak alapján hogy menyivel sötétebb a bőre mint az övé. Olyan mesélte aki kint élt .... Nem, nem elfogadóbbak, jobbak az emberek kint sem. Max nőként sanszod se lesz normális bérért munkára.
30/40 anonim válasza:
El, de nem Afrikába... Költözzetek Spanyolországba pl, nyáron ott voltam egy hetet, sok a fehér, fekete, félvér stb... A kutyát se érdekli, hogy milyen a bőrszined. :) Lehetőleg valamelyik tengerhez közeli városba menjetek, esetleg Barcelona, ott annyian vannak és olyan sok félék, hogy sehonnan nem tűnnének ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!