11 éves fiam azt mondja csúnya vagy nem jöhetsz velem, de azért szeretlek! Nem értem és nagyon elszomorító ez az egész számomra 😖😭 Mért mondhat ilyent?
Utolsó de abból értene ha be küldjük szobájába gondolkozni és bocsánatot kell kérnie,anyától ezért viselkedésért.
Tudnia kell hol a határ kinek mit mondhat barátait sértegetheti de 11 évesen szüleit nem .
Azért van különbség aközött hogy cikinek tartja ha az anyja vele megy valahova meg aközött hogy a hányózacskó után nyúl ahányszor meglátja a saját anyját.
11 évesen már nagyon jól tudja az ember,hogy ez sértő .
Én megmondanám neki,hogy rosszul esik ,hogy csúnyának tart de szerencsére nem hozzá mentem feleségül , vagy ,hogy érje be ezzel mert más nem jutott :D Esetleg ha szeretne valamit forduljon egy szebb nőhöz a kérelmeivel :D
Nyilván szemtelenkedik ,kamaszodik . A bezavarod a szobájába ,és kérjen bocsánatot ilyenkor már semmit nem ér , 11 évesen direkt piszkálódik ,nem azért mert nem tudja az érzéseit kifejezni megfelelően .
Amíg bizik benned ,és tudja,hogy forudlhat hozzád,jó a kapcsolatotok addig szerintem nincs baj . Beszólogatni úgyis befog ,minden tizenéves ilyen . Igen lehet,hogyha bezavarod a szobájába ,vagy pofoncsapod többet nem mond ilyet,de nem azért mert tisztelni fog . Én ezért nem adok büntetést ,joga van a véleményéhez, nekem meg jogom van meg sem mozdulni ha kell neki valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!