Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 11 éves fiam azt mondja...

11 éves fiam azt mondja csúnya vagy nem jöhetsz velem, de azért szeretlek! Nem értem és nagyon elszomorító ez az egész számomra 😖😭 Mért mondhat ilyent?

Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 06:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
89%
Akik szerint nem kell szankcionálni az ilyen viselkedést, azok szerint az is normális ha a szülő szolja le a gyereket? Azért 11 évesen már nem kisgyerek, tudnia kéne tartani a száját, vagy normál hangnemben megnyilvánulni.
2019. nov. 8. 17:01
 32/39 anonim ***** válasza:
54%
Igen fiacskám? Hát akkor te se mész sehova! Takarodás be a szobádba és kijöhetsz ha visszavettél magadból és bocsánatot kérsz!
2019. nov. 8. 18:53
 33/39 anonim ***** válasza:
19%
Ebből se tanulna semmit. Olvass Feldmárt, vagy bármelyiket, ők elmagyarázzák miért nem.
2019. nov. 8. 19:05
 34/39 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó de abból értene ha be küldjük szobájába gondolkozni és bocsánatot kell kérnie,anyától ezért viselkedésért.

Tudnia kell hol a határ kinek mit mondhat barátait sértegetheti de 11 évesen szüleit nem .

2019. nov. 8. 21:26
 35/39 anonim ***** válasza:
19%
Hát nagyon elhagyhattad magad ha már a saját tulajdon gyereked is rosszul van a látványodtól.
2019. nov. 8. 21:50
 36/39 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem simán nem akarja, hogy vele menj, mert ciki. Amikor én 11-12 voltam nekem is ciki volt minden. Normális. Indokot nem tudott mondani, mert mit mondjon, hogy "ciki vagy, anya"? Így azt mondta, hogy "csúnya vagy". Nyugi, biztos szeret, majd kinövi ezt a "ciki" korszakot.
2019. nov. 14. 00:47
 37/39 anonim ***** válasza:
12%

Azért van különbség aközött hogy cikinek tartja ha az anyja vele megy valahova meg aközött hogy a hányózacskó után nyúl ahányszor meglátja a saját anyját.

2019. nov. 14. 03:39
 38/39 anonim ***** válasza:
19%
Mondd neki, hogy te még csúnyább vagy és nem is szereted.Szemtelen kis majom kölök.
2020. jan. 20. 13:53
 39/39 anonim ***** válasza:
85%

11 évesen már nagyon jól tudja az ember,hogy ez sértő .

Én megmondanám neki,hogy rosszul esik ,hogy csúnyának tart de szerencsére nem hozzá mentem feleségül , vagy ,hogy érje be ezzel mert más nem jutott :D Esetleg ha szeretne valamit forduljon egy szebb nőhöz a kérelmeivel :D

Nyilván szemtelenkedik ,kamaszodik . A bezavarod a szobájába ,és kérjen bocsánatot ilyenkor már semmit nem ér , 11 évesen direkt piszkálódik ,nem azért mert nem tudja az érzéseit kifejezni megfelelően .

Amíg bizik benned ,és tudja,hogy forudlhat hozzád,jó a kapcsolatotok addig szerintem nincs baj . Beszólogatni úgyis befog ,minden tizenéves ilyen . Igen lehet,hogyha bezavarod a szobájába ,vagy pofoncsapod többet nem mond ilyet,de nem azért mert tisztelni fog . Én ezért nem adok büntetést ,joga van a véleményéhez, nekem meg jogom van meg sem mozdulni ha kell neki valami :)

2020. jan. 20. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!