11 éves fiam azt mondja csúnya vagy nem jöhetsz velem, de azért szeretlek! Nem értem és nagyon elszomorító ez az egész számomra 😖😭 Mért mondhat ilyent?
Ha legközelebb valamit kérne, hogy vegyem meg neki, azt mondanám, nem, mert kell a pénz a plasztikai műtétemre. :)
Hová nem akarja, hogy menj? Ha osztálykirándulás vagy valami hasonló, simán lehet, hogy csak nem akarja, hogy ott legyél, hogy szabadabban lehessen, ökörködhessen, és nem azért, mert csúnyának tart.
Egyébként egy 11 évestől én már megkérdezném, hogy mit szólnál, ha én ilyen indokkal nem vinnélek téged sehova?
Na az érzékeny lelkűek...
Hiába nem tetszik a helyzet, a gyerekek igazat mondanak. Ha valakit csúnyának látnak, akkor az csúnya is.
Ahogy írják, adj magadra, sportolj, moss hajat, ha kell mindennap, ha a bőröd, fogad csúnya, akkor csináltasd meg azt is. A ruháid se dohos, kinyúlt ruhák legyenek. De ezek gyerek nélkül is alap dolgok kellene, hogy legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!