Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt “második feleségek”...

Vannak itt “második feleségek”? Jó lenne beszélgetni

Figyelt kérdés
Jelenleg én is olyan helyzetbe keveredtem, hogy gyerekes apukával hozott össze a sors. Nekem még nincs gyerekem, úgyhogy teljesen új ez a helyzet. Kíváncsi lennék akik voltak már ilyen szituban hogy élték ezt meg, hogy sikerült túljutni a kezdeti nehézségeken (pl. Exfeleség szívózásai stb.) Hamar megkedveltétek a gyereket vagy voltak furcsa érzéseitek? Hogy alakultak a hétvégi láthatások mikor már volt közös gyerek is? Jó lenne minél többen tudnánk erről beszélgetni, mert nem ismerek senkit aki hasonló helyzetben lenne, így nem tudok kivel beszélgetni róla
2019. nov. 7. 15:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%

En a Te helyedben..mar nem lennek. Gyerekes pasi...hahh biztos nem. Van akinek nincs, akkor miert akarnek olyat akinek van.... Inkabb 1 kozos gyerek es STABIL kapcsolatban. Ja tudom tok jo lehet h az ex no ir sms t meg hivja a pasid a gyerek miatt, meg elviselni egy idegen gyereket. Tok buli. Szegeny gyerek valoban nem tehet semmirol ! Nem is bantanam! De kell a F.nak ez a helyzet.

N

2020. febr. 25. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!