Akarsz beszélgetni a feleségek elhidegedésének okáról?
nő vagyok, illetve lány de muszáj beleszólnom... nem fogok ítélkezni, objektíven nézem a dolgokat és pedagógiát tanulok azért merek beleszólni:)
Sokkal jobban nevelhető egy gyerek ha csak egy ember végzi a konkrét nevelést, hiszen ha az egyik ezt mondja a másik azt, az a gyereket összezavarja, az egyik felnőtt irnt evszít a tiszteletből (hiszen anyu rossz ha nem engedi amit apu igen, és fordítva).
A legjobb ha megbeszélitek, kidolgoztok egy kzöös nevelést a gyerkőcnek és mindketten ahoz tartjátok magatokat. Minden apróságot tisztázni kell, és sose mondjatok egymásnak ellent. itt ugyanannyira hibás a nő is, hiszen neked is jogod van nevelni, én értem. Ha kérdés merül fel valamivel kapcsolatba (mittomén pl kell e sapka a gyerekre ma reggel) akkor vonuljatok félre, érveljetek, döntsetek közösen és aztán közöljétek a gyerekkel.
persze mire erre rászoktatod asszonykád az lesz egy menet, tudom hogy a nők nem nagyon hajlamosak belátni hogy ti is érthettek a gyerekhez, de sok türelmet hozzá, remélem azért tudtam segíteni, és bocsi hogy mégis belepofáztam :)
Ha pontosabban fogalmazod meg a kérdésed könnyebb azt megérteni.Gyerekeid neveléséhez mi köze a párodnak? Esetleg ő az édesapa?
Az elhidegülés egy másik téma, ami az érzelmek terén következik be.
Klasszikus eset lehet a tiétek is.Amikor megszületnek a gyerekek, ők kerülnek előtérbe.Apukák érzelmileg háttérbe kerülnek, ráadásul a gyereknevelésből is kiszorulnak.
Elmaradoznak az önzetlen odabújások, amiből érezni lehet, a társamnak szüksége van rám.
A választ a kérdésedre a saját kérdésed kielemzése után megtalálod a soraidban.
"nő vagyok, és pedagógiát tanulok azért merek beleszólni:)
"Sokkal jobban nevelhető egy gyerek ha csak egy ember végzi a nevelést,"
"A legjobb ha megbeszélitek, kidolgoztok egy kzöös nevelést gyerekkel. "
"persze mire erre rászoktatod asszonykád :)"
"Hasznos volt számodra ez a válasz?"
A válasz megírásának időpontja: ma 14:1
Hát mit ne mondjak kedves pedagógus palánta. Végezd el a sulit, oldd fel magadban az ellentmondást, és lehetőleg ne adjál homlokegyenest ellentmondó tanácsokat. Bár gondolom, ez a nemedből fakad, ami még erősebb, mint a tanulmányod.
nem tudom hol látsz ellentmondást, de bizonyára igazad van :)
azért az hoyg ez a nememből fakad egy csúf mondat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!