Tudtok olyan fórumról, ahol a gyászról lehet beszélgetni?
Részvétem.
Biztos hogy nehéz egy ilyen állapot az én szüleim 83 és 84 évesek még jól bírjak magukat de egy pár éve lélekben készülök az elválásra.
A keresztyén hit a túlvilági életről biztos hogy segít.
Köszönöm.
Ő még csak 51 éves volt, hívő meg nem vagyok, úgyhogy az nem segíthet :(
Én három hete vesztettem el, és nagyon hiányzik, mert csodálatos ember volt. Nem volt már fiatal, elkerülte a nyolcvanat, de nagyon fitt és aktív volt. Én hiszem - érzem - a másik világot, a halála utáni napokban érezhető volt a jelenléte. Egyszerre volt jó és zokogásra késztető.
A lényeg: kérlek, keress hitet magadnak, mert aki meghal, tovább él, távozik egy másik világba, és ha nem "gyógyulsz" lassan, Őneki is rosszat teszel, nem hagyod elmenni. Gyújts gyertyát, és most év végéig lassan búcsúzz el Tőle és engedd el, hadd menjen. Mindenki születik és mindenki meghal, ez nem rossz, csak az elválás. Az borzasztó. De mégis ki kell bírni. Kitartás. Szorítok. Keresd meg a hited !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!