Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a feleségem? Akárhány...

Normális a feleségem? Akárhányszor veszekedünk beül az autóba megy autókázni és fél óra múlva vissza jön és leül velem beszélgetni. Normális hangon. Ha nem vezethet akkor sík ideg.

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez mennyire normális. Köszönöm a válaszokat 30F
2011. aug. 20. 18:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
ezzel nyugtatja magát. normális. jobb, mintha alkoholba menekülne vagy cigarettázna.
2011. aug. 20. 18:53
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
adom az első véleményét :) normális.
2011. aug. 20. 18:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Így vezeti le a feszültséget. Szerintem nincs ezzel gond.
2011. aug. 20. 18:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó :) És az is tetszik, hogy ha tudja, hogyan vezetheti le a feszültséget, akkor megteszi és nem rejtad vezeti le tovább.. Egészségesebb megoldás, mintha mondjuk benyomna egy felest :)
2011. aug. 20. 18:58
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól teszi. Ha nem menne, akkor valszeg olyan balhé lenne, ami kárt okozhatna a kapcsolatotokban.

Ez egy intelligens megoldás, hálás lehetsz érte!

2011. aug. 20. 18:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is lenyugszom vezetés közben, nem is rossz ötlet.
2011. aug. 20. 19:03
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is ilyen vagyok, csak én sétálni/futni megyek. Lehiggadok tőle, és meg tudjuk beszélni. A harag hirtelen hevében olyan dolgokat is mond az ember, amit nem is gondol igazán. Jobb levezetni előbb a feszültséget, és aztán a probléma megoldására koncentrálni - együtt.
2011. aug. 20. 19:04
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, így vezeti le a feszültséget, viszont ilyen benzinárak mellett a helyedben én biztosan nem veszekednék vele.
2011. aug. 20. 19:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
normális, örülj neki, hogy nem vág a fejedhez néhány tányért, hanem elmegy és lehiggad
2011. aug. 20. 19:09
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

Jobb lenne, ha gyalogolna vagy futna vagy a falatokat rugdosná vagy hozzád vágna egy vázát.

Idegesen beül vezetni, és mikor nyugszik le?

Ilyenek miatt halnak meg ártatlanok, tényleg hurrá, hogy így vezeti le a feszültséget vezetés közben, kösz szépen.

2011. aug. 20. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!