Normális a feleségem? Akárhányszor veszekedünk beül az
autóba megy autókázni és fél óra múlva vissza jön
és leül velem beszélgetni. Normális hangon. Ha nem
vezethet akkor sík ideg.
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez mennyire normális. Köszönöm a válaszokat 30F
Az én apám is ilyen. Felhúzza magát, beül a kocsiba, fél-1 óra múlva visszajön és kész.
2011. aug. 20. 19:15
12/21 anonim válasza:
Nem normális!!!Mások életét veszélyezteti!Van elég baleset enélkül is!Szomorú hogy ezt a többség normális viselkedésnek gondolja!!
2011. aug. 20. 19:15
13/21 anonim válasza:
Azt értem, hogy levezeti vele a feszültséget, de másokban és saját magában is kárt okozhat ezzel. Egyszer pont így jött belénk egy motoros. Nagy mázlija, hogy sem neki, sem másnak nem lett komolyabb baja, de azért elvitte a mentő. Aztán jött a felesége sírva, hogy összevesztek, és azért ment el motorozni. Imádom, ha mások családi balhéjának én iszom meg a levét.
2011. aug. 20. 19:24
14/21 anonim válasza:
Az hogy valaki ideges és úgy vezet nemfeltétlenül veszélyes. Valaki amint beül a kocsiba már le is nyugszik és normálisan közlekedik. Ismerek pár embert hogy hiába ideges vezetni teljesen normálisan vezet attól, nem is megy gyorsabban, megadja az elsőbbséget stb. Maximum puffog magában.
2011. aug. 20. 19:25
15/21 anonim válasza:
Én se vezetek örültként, ha ideges vagyok, szinte rögtön lenyugszom, ahogy elindul a kocsi.
2011. aug. 20. 19:32
16/21 anonim válasza:
Szerintem sem feltétlenül egészséges, ha stresszesen beül vezetni.
Engem is megnyugtat a vezetés, de aki ideges és nem a közlekedésre összpontosít maximálisan, az akár tetszik egyeseknek, akár nem, rohadtul balesetveszélyes.
2011. aug. 20. 19:47
17/21 anonim válasza:
Tök jól csinálja. Igyekezz együttműködni vele, és megérteni a lelki viszonyokat.
2011. aug. 20. 20:36
18/21 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:15
Teljesen mértékben egyet értek!!!!A számból vette ki a szót!!
Lehet hogy neki jó hogy levezeti de egy sík ideg ember teljesen másképpen vezet mint egy nyugodt állapotban levő,kapkod ideges és ezzel másokat is veszélynek tesz ki és nem utolsó sorban önmagát!
Én inkább egy jó futást javaslok,az még egészséges is!
2011. aug. 20. 21:01
19/21 anonim válasza:
Normális, ha neki használ. Bár ez inkább férfi szokás.
2011. aug. 21. 00:10
20/21 anonim válasza:
"Ilyenek miatt halnak meg ártatlanok"
miért feltételezitek, hogy veszélyeztetne mást?
nem arról volt szó, hogy az ideges-feszült vezetés közben.
Hanem, ha beül a kocsiba, az egy másféle agyműködés, a vezetésre koncentrál, és így megszűnik a stressz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!