Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem beszélgetni?

Miért nem akar velem beszélgetni?

Figyelt kérdés
Házas vagyok és van egy férfi akinek tetszem. Nem akarok tőle semmit, csak beszélgetni, de ő mintha menekülne előlem. Nem értem, ha eddig kereste a társaságom most miért nem?
2011. aug. 18. 13:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj,ne légy már ilyen hülye!Mintha nem tudnád,többet kezdett érezni,de mivel házas vagy lelép inkább.Korrekt.
2011. aug. 18. 13:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a férjed, akkor ne játssz a tűzzel, ne keresd, ne akarj vele beszélgetni. Miért pont vele akarsz? Azért vonz egy kicsit, nem?

Figyelj, sokkal jobban jársz, ha rá se lépsz arra az útra, ami esetleges megcsaláshoz, váláshoz vezethet. Csak megkeserítenéd ezzel az életed.

Persze biztosan úgy érzed, hogy ellen tudnél neki állni, de ha mégse? akkor akár túl leszel rajta, akár nem, megrontja a házasságodat... döntsd el, hogy megéri e!

2011. aug. 18. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, hogy a férjednek nagyon szarul esne, hogy kelleted magad egy hapsinak, akinek tetszel...

Nem baj, hogy kínzod a pasit, mert tetszel neki, de férjes vagy...

Az a lényeg, hogy a te hiúságod legyezgetve legyen! Bravó!

2011. aug. 18. 13:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy vonz, szimpatikusnak találom, de azt is tudom, hogy ettől még nem lenne semmi. Szeretem a férjem, de egy picit sablonos az életem és így próbálnám feldobni egy kicsit. Mármint beszélgetéssel. Nincs ebben semmi rossz, nem? Tudom tartani a határokat.
2011. aug. 18. 13:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Más dolog tetszeni valakinek, és más, amikor a saját hiúságodat legyezgeted azzal, hogy "beszélgetsz" vele, miközben ő szenved, mert tudja, hogy nem kaphat meg. Hagyd békén.
2011. aug. 18. 13:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Persze, igazatok van. Ez nem szép dolog tőlem. Csak tudnám kiverni a fejemből.
2011. aug. 18. 13:28
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

"Szeretem a férjem, de egy picit sablonos az életem és így próbálnám feldobni egy kicsit."

Ezt így mondd a férjednek.Egyből feldobja.

2011. aug. 18. 13:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy neked jobb legyen kínoznád ezt a férfit?

Teljesen korrekten, úriember módjára viselkedik.

Ki is vágnám a fenébe a feleségem, ha nem a házasságunkat próbálná feldobni,hanem másnak kelletné magát.

Komolyan nem érted mit nem csinálsz jól?

2011. aug. 18. 13:29
 9/18 A kérdező kommentje:
De értem. Csak sajnos, vagy nem elég gazdag fantáziavilággal vagyok megálddva és így elég nehéz.
2011. aug. 18. 13:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz sem elég gazdag a fantáziád, hogy ne szórakozz ennek a férfinek az érzéseivel?

Miért nem főzöl valamit a férjednek,vagy mentek el valahová?

2011. aug. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!