A páromsosem akar beszélgetni velem, miért lehet ez?
Szia!
Én beszélgetés nélkül meghalnék egy párkapcsiban. Ezt a férjem is tudja . Ha valamin élcelődik, akkor viccesen azt szoktam mondani, hogy "na ezért 3 percig nem szólok hozzád":DD Mindig megmosolyogja.
A kapcsolat szerintem nem kapcsolat kommunikáció nélkül. "Jól vagy?" "Igen" , na ettől tudok kiakadni. Minden nap akad valami, amit el lehet mesélni egymásnak! + ha valami vita van azt "jelbeszéddel" lehet vele rendezni? :)
hát ha a párod, akkor csak tudtad, hogy ilyen ember, keveset beszélget...
szóval...
lehet hogy fél, hogy elszólj magát, hogy megcsalt...
vagy szégyelli magát, hogy megcsalt...
vagy unja a szöveged(mert eddig csak bedumált, hogy megszerezzen), és már csak szexért van veled...
szóval ez egy kapcsolat, ami nem a szerelmen alapul, hanem szexen...
13:20
tőlem ne kérdezze meg senki egy nap 60-szor hogy hogy vagyok mondom hogy jól és akor mondja hogy örökké ezt mondod akor beszélgessél nővel
"tőlem ne kérdezze meg senki egy nap 60-szor hogy hogy vagyok mondom hogy jól és akor mondja hogy örökké ezt mondod akor beszélgessél nővel"
hát akkor biztos buta nőkkel kezdtél... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!