Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromsosem akar beszélgetni...

A páromsosem akar beszélgetni velem, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindig kitalál valamit, ha én kezdeményezem a beszélgetést, mindig akad valami sűrgös és/vagy fontosabb dolga. Ő hozzám meg már csak alapvető kérdéseket intéz. Kérdeztem miért van így, de nem mondd semmit, csak hogy ő szeret, de akkor nem értem miért nem kommunikál velem!
2009. aug. 8. 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Régebben hogyan volt ez?
2009. aug. 8. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
aki szeret, nem viselkedik így.nincs közös tématok, és az kapcsolat végét jelenti.bocs!!!
2009. aug. 8. 13:05
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én beszélgetés nélkül meghalnék egy párkapcsiban. Ezt a férjem is tudja . Ha valamin élcelődik, akkor viccesen azt szoktam mondani, hogy "na ezért 3 percig nem szólok hozzád":DD Mindig megmosolyogja.

A kapcsolat szerintem nem kapcsolat kommunikáció nélkül. "Jól vagy?" "Igen" , na ettől tudok kiakadni. Minden nap akad valami, amit el lehet mesélni egymásnak! + ha valami vita van azt "jelbeszéddel" lehet vele rendezni? :)

2009. aug. 8. 13:08
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
nem biztos az én is utálok beszélgetni mert a nők azok sok hülyeséget össze hordaNak lehet hogy veled van a baj és nem vele
2009. aug. 8. 13:09
 5/14 anonim ***** válasza:
39%

hát ha a párod, akkor csak tudtad, hogy ilyen ember, keveset beszélget...

szóval...

lehet hogy fél, hogy elszólj magát, hogy megcsalt...

vagy szégyelli magát, hogy megcsalt...

vagy unja a szöveged(mert eddig csak bedumált, hogy megszerezzen), és már csak szexért van veled...

szóval ez egy kapcsolat, ami nem a szerelmen alapul, hanem szexen...

2009. aug. 8. 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
13:09-es ha valaki szereti a párját akkor nem hülyeségnek tartja amit mond. Ha neked ilyen nőjeid voltak eddig akik csak hülyeséget beszéltek, akkor az a te szinvonaladat tükrözi.
2009. aug. 8. 13:20
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
biztos te túl sokat beszélsz és nem hagyod szóhoz jutni és ugy látod hogy ő nem beszél
2009. aug. 8. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

13:20

tőlem ne kérdezze meg senki egy nap 60-szor hogy hogy vagyok mondom hogy jól és akor mondja hogy örökké ezt mondod akor beszélgessél nővel

2009. aug. 8. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

"tőlem ne kérdezze meg senki egy nap 60-szor hogy hogy vagyok mondom hogy jól és akor mondja hogy örökké ezt mondod akor beszélgessél nővel"

hát akkor biztos buta nőkkel kezdtél... :D

2009. aug. 8. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
14%
nem kell okos legyen csak jól nézzen ki ennyi kell nekem nem több érzelmek nem számitanak
2009. aug. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!