A páromsosem akar beszélgetni velem, miért lehet ez?
enyhén eltértetek a kérdéstől kedves veszekedő válaszolók!
szerintem ne erőltesd a beszélgetést, talán éppen spontán jönne. nem működik ez úgy, hogy most gyere, leülünk és beszélgetünk. talán keveset jártok el kettesben bárhova is. menjetek el együtt kávézni, akár moziba, útközben csak nem ültök csendben a kocsiban. munkátokról sem beszélgettek? próbálj olyan alkalmakat összehozni, hogy ne lehessen dolga. menjetek étterembe ebédelni. egyetek egy menüt, nem kell tízezres ebédre gondolni. lehet, hogy csupán ez hiányzik neki, bele van fásulva a mindennapokba. dobjátok fel egymás napjait, hátha attól jobb lesz!
Talán azért érzed igy, mert különböző mértékű az igényetek erre. Van akinek nagyobb az igénye, van aki kevesebbel is megelégszik. Pl. nálunk az együtt töltött idő 70%-a csöndben telik, és mindkettőnknek jó igy. Szerintem az igazán fontos dolgokat a fennmaradó (30%) időben is meg tudjuk beszélni. Ennek ellenér is érzem, hogy együtt vagyunk, és most nem csak az egy légérben való jelenlétünkre gondolok, jelzések, gesztusok, érintések történnek.
Közhely, hogy a nők szívesebben fecsegnek, dráganővérem mikor csinál valami, közben mondja is , jár a szája, és közben az hiszi, hogy kommunikál. A párom exneje sírba tesz azzal, hogy idegen emberekről úgy beszél, mintha én is ismerném őket, életük apró eseményeit közveíti felém, nekem más dolgom nincs ezzel, cak hallgassam néha egy kis mosoly, hümmögés, "áhh, tényleg?"
És vannak olyanok, akik mindezt írásban teszik, de persze csöndben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!