Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jo lenne valakovel beszélgetni...

Jo lenne valakovel beszélgetni, de sajnos, most nem tudok senkivel a baratim kozul, beszelgetne velem valaki?

Figyelt kérdés
FElnotebb emberke kene mint en, en 18 vagyok. Parkapcsolati problemam van.
2010. aug. 28. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Írd le a gondod 19/F
2010. aug. 28. 13:13
 2/14 anonim válasza:
Szia én is szeretnék vkivel beszelgetni, irj privit, nekem is párkapcsolati problémám van, multhéten szakitottunk és mi egyutt is éltünk. Irj nekem nyugodtan privit.
2010. aug. 28. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Neked nem lehet privit írni.
2010. aug. 28. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem nincs párkapcsolati problémám!! :) 13L
2010. aug. 28. 13:18
 5/14 A kérdező kommentje:

18 vagyok, van baratom 7 honapja, allitasa szerint szeret, de aprilisban, megcsalt, es allandoan a vol baratnojevel van, akinek van baratja mar eleg reg, tudja, hogy nagyon nem szertem ezt, de azt modnta nem fog valtozni. Senkiert nem akar valtozni, mert a volt baratnoje csunyan kib@szott vele, de meg mintha mindig erdekelne.

Azt is modnta, hogy en voltam , aki el tudta felejtetni vele a volt csajt.

Ma is mondtam neki, hogy ez igy nm jo, nekem tobb kell es azt modnta o tobbet nem ad nekem, nem fog harcolni semmiert es senkiert sem.

Nem tudom, hogy szeretem-e vagy sem, nem tudom mit erzek, tudom, hogy ugyis el fog hagyni, mert megy kulfoldre dolgozni, de akkor is.

Most magamalatt vagyok, hogy miert modntam el mindezeket, mert ha nem modntam volna akkor nem ment volna es nem lennek majd egyedul.

Bocsi, hogy nem ekezetekkel irtam, de most vasaroltam egy uj laptopot es nincs rajta magyar billentyuzet.

2010. aug. 28. 13:20
 6/14 A kérdező kommentje:
13:14-es sajnos neked nem lehet privit irni, irj te nekem, azt hiszem nekem lehte.
2010. aug. 28. 13:21
 7/14 A kérdező kommentje:
*lehet
2010. aug. 28. 13:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberke vagyok, nő. Én ezt a pasit szépen elfelejteném, amíg bele ne betegedel ebbe a semmirevaló kapcsolatba. Ne foglalkozzál vele, megcsal, nem harcol érted, te tudod mi vagy neki az egyik ágybetéte. Te ennél több vagy, légy büszke nő! Te nem pótcselekvés vagy neki, te te vagy és értékes nő, akire rátalál az igaz szerelem.
2010. aug. 28. 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Már mikor megcsalt ott kellett volna hagyni. Ha meg többet van a volt barátnőjével mint veled, akkor egyértelmű h őt szereti még mindig.
2010. aug. 28. 13:33
 10/14 A kérdező kommentje:

FElek elhagyni, mert nem egy bulizos es kimenos ember vagyok, mikro szomoru vagyok eloveszem a kedvenc konyvem es olvasok belole par sort es vidam leszek.

Az atlagnal szerintem es masok szerint is jobban nezek ki, jo a humorom is, csak valahogy nem szeretem a mai szorakozasi lehetosegeket.

2010. aug. 28. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!