Jo lenne valakovel beszélgetni, de sajnos, most nem tudok senkivel a baratim kozul, beszelgetne velem valaki?
18 vagyok, van baratom 7 honapja, allitasa szerint szeret, de aprilisban, megcsalt, es allandoan a vol baratnojevel van, akinek van baratja mar eleg reg, tudja, hogy nagyon nem szertem ezt, de azt modnta nem fog valtozni. Senkiert nem akar valtozni, mert a volt baratnoje csunyan kib@szott vele, de meg mintha mindig erdekelne.
Azt is modnta, hogy en voltam , aki el tudta felejtetni vele a volt csajt.
Ma is mondtam neki, hogy ez igy nm jo, nekem tobb kell es azt modnta o tobbet nem ad nekem, nem fog harcolni semmiert es senkiert sem.
Nem tudom, hogy szeretem-e vagy sem, nem tudom mit erzek, tudom, hogy ugyis el fog hagyni, mert megy kulfoldre dolgozni, de akkor is.
Most magamalatt vagyok, hogy miert modntam el mindezeket, mert ha nem modntam volna akkor nem ment volna es nem lennek majd egyedul.
Bocsi, hogy nem ekezetekkel irtam, de most vasaroltam egy uj laptopot es nincs rajta magyar billentyuzet.
FElek elhagyni, mert nem egy bulizos es kimenos ember vagyok, mikro szomoru vagyok eloveszem a kedvenc konyvem es olvasok belole par sort es vidam leszek.
Az atlagnal szerintem es masok szerint is jobban nezek ki, jo a humorom is, csak valahogy nem szeretem a mai szorakozasi lehetosegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!