Jo lenne valakovel beszélgetni, de sajnos, most nem tudok senkivel a baratim kozul, beszelgetne velem valaki?
Figyelt kérdés
FElnotebb emberke kene mint en, en 18 vagyok. Parkapcsolati problemam van.2010. aug. 28. 13:08
11/14 A kérdező kommentje:
De mar 3 eve nincsenek egyutt, es a csajnak van mar volegenye. Megkerdeztem ezt is es azt modnta, hogy nem szereti. Csak jo baratok es azert akar vele talalkozni. Es valamiert hiszek is neki, mert elegge oszinte emebrnek ismertem meg eddig.
2010. aug. 28. 13:36
12/14 anonim válasza:
13:14 -es vagyok, irtam privit, vegyel fel a messre.
13/14 A kérdező kommentje:
Felvettelek.
2010. aug. 28. 13:57
14/14 anonim válasza:
ne emészd magad egy iylen fiú miatt hiszen te is látod hogy semmi értelme vele maradni, mivel nem szeret téged úgy ahogyan azt kéne- ezt abból gondolom hogy azt mondta nem fog senkiért harcolni.
ha valaki szeret valakit akkor harcol foggal-körömmmel és vele szeretne lenni.
bőven van esélyed, hogy egy sokkal jobb sráccal hozzon össze a sors. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!