Miért nem akar velem beszélgetni?
Figyelt kérdés
Házas vagyok és van egy férfi akinek tetszem. Nem akarok tőle semmit, csak beszélgetni, de ő mintha menekülne előlem. Nem értem, ha eddig kereste a társaságom most miért nem?2011. aug. 18. 13:18
11/18 A kérdező kommentje:
Némi megerősítést vártam és most megkaptam.
2011. aug. 18. 13:32
12/18 anonim válasza:
na vazze....te is gyönyörű egy nőszemély vagy...
13/18 anonim válasza:
Minek akár beszélgetni is, ha úgy sem lehet folytatás? Nincs értelme kínozni őt sem, magadat sem, a férjedet sem, meg az ő nejét sem(feltételezem, hogy ő sem egyedülálló)Sok fájdalmat megspórolnál mindannyiótoknak, ha idejében magadhoz térsz. Ábrándozni persze lehet, az legalább ingyen van.
14/18 A kérdező kommentje:
Egyedülálló.
2011. aug. 18. 13:37
15/18 A kérdező kommentje:
Persze ez nem változtat semmin.
2011. aug. 18. 13:37
16/18 anonim válasza:
Minek is vagy ferjnel? Miert nem maradtal egyedul, jarhatnad a Janost meg a varost.
17/18 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel,mondd meg a férjednek,hogy válnál,mert izgat egy másik.Ez is egy megoldás az ostoba ábrándjaidra.
18/18 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de hány éve éltek házasságban a férjeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!