El kell viselnem a párom gyerekét?
#21: Szerinted azt fogja mondani az édesapja, hogy menjen inkább utcára?
Mi lesz, ha az anyát éri valami? Nem olyan ritka, hogy betegség vagy baleset miatt hetekre kórházba kerül valaki. Vagy rosszabb: meghal. Zaciba adjátok a gyereket?
Tudom, hogy kicsi erre az esély, de nem nulla.
Az is lehet, hogy csak kis időre állt le az ex. Keres egy indokot, és újra hadba vonul. Ő is csomagban jár a pároddal, már ha nem akarja megszakítani a kapcsolatot a kicsivel. Ha igen, akkor meg te se tervezz vele családot, ugyanezt fogod kapni.
Egyszóval igen, el kell viselned a párod gyerekét.
“nekünk is talán van beleszólásunk nem?”
NEKÜNK?!
Az apjának maximum. Nem te fogod megvétózni ugyanis, hogy ő magához vegye, bárhogy is erősködsz. Nem fog téged választani, a gyerekét meg elzavarni, ha normális ember. De ezzel már akkor tisztában kellett (volna) lenned, mikor összejöttél vele, egy 4 éves gyerek apjával.
“Az én életem kevesebbet ér, mint a gyereké?”
Ezt a visszataszító mártírkodást basszus -.-“
Komolyan nem szégyelled magad, hogy ilyen rosszindulatú, ellenséges vagy egy KISGYEREKKEL szemben? Aki semmit nem ártott neked? Vagy esetleg féltékeny vagy egy 6 évesre? Egyik se nevezhető normálisnak egy felnőtt nő esetében. Az egy dolog, hogy az exet nem bírod, szíved joga. De egy ártatlan gyerekkel hogy lehetsz ilyen szemét, akinek annyi a “bűne”, hogy megszületett?
Figyeld meg, hogy a párod előbb-utóbb számon fogja kérni a viselkedésed, nem fogja hagyni, hogy a kicsit büntesd. És igaza lesz. Te semmilyen megoldásra nem vagy hajlandó, tüntetően levegőnek nézel egy 6 évest, és még neked áll feljebb.
Ítélkezünk?! Drága, minek írsz ki ide akkor kérdést, ha nem más emberek véleményére vagy kíváncsi? “El kell viselnem a párom gyerekét?” Igen, el kell, tetszik, nem tetszik. Azt meg köszönd a bicskanyitogató kommentjeidnek, hogy ilyen válaszokat kaptál. Nem leszünk megértőek, mert nem érdemled meg. Te nem szimplán bizonytalan vagy a kicsivel kapcsolatban (pedig eleinte úgy nézett ki, de erre rácáfoltál a kommentekkel), hanem egyszerűen ellenséges, nem érdemled meg ezek után, hogy bárki is melléd álljon. Mártírkodj csak, hogy jajj, enni sem tudsz meg nem tudom, de előbb-utóbb meglesz az eredménye.
"az apja sem akarja hogy nálunk lakjon"
Nekem nem is kellene egy ilyen férfi. Talán nem véletlen, hogy nem jöttök ki jól az anyukával.
Nem fog hozzánk költözni, abban biztos vagyok
Nem fog mert érzi az utálatot,a saját gyerekétől eltiltanád,na ott rúgnálak a felhőkig ha ilyennel jönnél nekem ennyit nem ér a friss p na..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!