A szülők elszoktak gondolkozni h milett volna ha nem csinálnak gyereket?
Én 29 f vagyok. És sokszor elgondolkozok rajta ha anyám nem csinál gyereket. És nem kényszerít bele ebbe az etbe nem lenne e mindenkinek jobb? Szerintem jobb lenne!
,Felmondtam a munkahelyenen megint. Kint dolgoztam de magyar cégnek. De olyanok mint az állatok. Nem bírom elviselni csak ha letompitom az agyam de hosszú távoz azse megoldás.. És vagy magamba vagy a környezetmbe teszek kárt... Most ittholvagyok és zavarvatnak dolgozni. Most azért csinál valaki gyereket h kínozza?
Több Éva azon vagyok h a halál is jobb ennél.. De mikor valaki gyere csinál nem éri fel ésszel milesz?
Hanem végképp az ő nyomorúlt valóságát akarja tovább adni? Jobb lett volna tehetősebb családba születni mert így mindenért kinlódni kell. Meg annyi stresszér h nem ér annyit az egész... De mindenképp vissza akarnak rakni a mókuskerébe hagy szenvedjen míg...
S jobb lett volna ha nem csinál gyereket neki is nekem is. De sokember szerintem nem tudja mit csinál h miatta másnak mennyit kell szenvedni....
Én egyszer megkérdeztem a szüleimet, hogy megbánták-e, hogy én és a húgaim világra jöttünk-e. A válasz egy határozott nem volt, a legnagyobb kincsnek tartanak minket a világon.
Amikor valaki szül egy gyereket, nem tudhatja biztosra, hogy mi lesz vele. Sose tudhatja biztosra. Honnan tudták volna a szüleid, hogy 29 évvel később mi lesz veled? A szüleimmel azt se tudjuk még, hogy 1 év múlva (egyetem) mi lesz velem.
Nem ismerem a körülményeidet, de a rossz helyzetért jelentős részben te vagy a felelős, ostobaság ezt arra fogni, hogy megszülettél.
Felnőtt vagy, önálló ember. Te mit szeretnél? Azt tedd.
Amúgy a legtöbb embert (szerencsére) nem kényszerítik bele semmibe, például a szüleim abszolút rám bízzák, hogy milyen szakok közt válasszak, egy szakot vagy munkát, vagy életvitelt sem köteleznek rám.
18/L
3-as. Ha a szüleid önzőek lettek volna, olyanok lennének, mint te, és akkor te nem lennél.
Az élet továbbadása a természet törvénye.
Következtetni lehetett volna a viszamenő generációkról is. Jobb let vol a a kis szék sokkal jobb.Amenyit szenvedtem azt is megértés ha valaki nem akarja meg azt is ha szülei gyereket akartak akkor anbam minden felelősségét vigyék nem kötelező..
Az élet továbbadása a természet törvénye.
Ezt csak gondoljuk és hisszük lehet csak hiba a rendszerben..
Az élet ha reprodukálni akarja magát fogja így vagy úgy az életnek máslényege lehet. Szerintem a világ ellen e emberiség nélkül is sőt lehet jobban tudná magát reprodukálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!