Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők elszoktak gondolkozni...

A szülők elszoktak gondolkozni h milett volna ha nem csinálnak gyereket?

Figyelt kérdés

Én 29 f vagyok. És sokszor elgondolkozok rajta ha anyám nem csinál gyereket. És nem kényszerít bele ebbe az etbe nem lenne e mindenkinek jobb? Szerintem jobb lenne!

,Felmondtam a munkahelyenen megint. Kint dolgoztam de magyar cégnek. De olyanok mint az állatok. Nem bírom elviselni csak ha letompitom az agyam de hosszú távoz azse megoldás.. És vagy magamba vagy a környezetmbe teszek kárt... Most ittholvagyok és zavarvatnak dolgozni. Most azért csinál valaki gyereket h kínozza?

Több Éva azon vagyok h a halál is jobb ennél.. De mikor valaki gyere csinál nem éri fel ésszel milesz?

Hanem végképp az ő nyomorúlt valóságát akarja tovább adni? Jobb lett volna tehetősebb családba születni mert így mindenért kinlódni kell. Meg annyi stresszér h nem ér annyit az egész... De mindenképp vissza akarnak rakni a mókuskerébe hagy szenvedjen míg...

S jobb lett volna ha nem csinál gyereket neki is nekem is. De sokember szerintem nem tudja mit csinál h miatta másnak mennyit kell szenvedni....

2019. okt. 30. 11:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Én véget akarok az egésznek senki keresztje nem kell az enyémre és másnakse akarok csinálni. Hiábba a jobb élet ha azért nem éri meg szenvedő inkább nem kell semmi... De mindegy. amúgy meg magántanúlónak kellett volna lennem...

De ti szenvedjetek én meguntam...

2019. okt. 30. 16:10
 22/27 A kérdező kommentje:
A célom az h minél előbb békére leljek. Hogy mindenki hagyom békén és nekemse keljen semmitvelse foglalkozni.
2019. okt. 30. 16:12
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
A csövesek között rengeteg "békére lelt" ember van. Ilyen mentalitással hamarosan te is a társaságukban élvezheted a hideg napokat az utcán. A másik verzió, hogy túljutsz a szokásos tini depresszión (bár ez másoknál nem 29, hanem 14 évesen jön elő) és kezdesz végre valamit az életeddel, ha már megcsináltak téged. Illetve van egy harmadik verzió is, az öngyilkosság, de ahhoz úgysincs elég merszed, mert csak egy önsajnáltató semmittevő ember vagy.
2019. nov. 5. 00:11
 24/27 A kérdező kommentje:
Az írásod a saját világod tükörképe ... az öngyilkosság a legjobb közelről a többi mind vég nélküli szenvedés.Az élet valamiért nem alkarja h meghaljak de csak idő kérése :) különben is vannak nagyon egyszerű és kifinomult módszerek mint a tiszta nitrogén elaszol de örökre aludni imádok nincs mitől félni csak az élettől az a legrosszabb de komolyan ha rajtam múlni kipusztitaám az egés világot és leki furkámse lenne mert tudom h az a helyes megoldás :)
2019. nov. 5. 09:42
 25/27 anonim ***** válasza:

"29 f vagyok

...

magántanúlónak kellett volna lennem..."

29 évesen még mindig ezen filózol? Ezzel rontod el a saját életedet. Ne hátrafelé nézz, hanem előre!

"ha rajtam múlni kipusztitaám az egés világot és leki furkámse lenne"

:DD Még szép, hogy nem lenne, ha nem is élnél, hiszen az egész világot kipusztítottad, saját magaddal együtt!

Egyébként miért hiszed, hogy magántanulónak kellett volna lenned? Miért lenne attól boldogabb az életed?

2019. nov. 5. 21:57
 26/27 A kérdező kommentje:

Ha az iskolának az oktatás a célja akkor azt nem jól csinálta.

Ha nekem nincs olyan kedvem és mások is vannak körülöttem akkor szorongok és streszes vagyok.

Ez már kapásból nem ideális az agynak h befogadja az infórmációt meg a stresz miatt hamarabb elégetik az erőforrássait kimerűl és fokozottan csökken a figyelem. A tanárok se a dolguk végezték meg az egész ottlét kellemetlen és megalázó volt. Dolgoznom is kellett diákmunkát az is megalázó volt aludni se tudtam.S akinek nincsenek erőforrásai necsináljon gyereket mert borzasztó kínokat él át mások előre nem látása miatt.A családom is idegbeteg szóval sehol nem volt nyugalmam. Ha nem mentem iskolába anyám bántott az iskolában az osztálytársaim. Nem tudtam hova menekűlni csak a fejembe mindíg elmentem otthonrol. Utánna találtam egy megnyugvást a marihuána formályában. Hírtelen békességet leltem egy idegbeteg világban még hacsak pár órára is .

Én csak nyugalomra vágytam de az élet mindíg kérhetett és streszelt.Meguntam ettől még a halál is jobb ha ott nyugalom van...

2019. nov. 6. 08:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor megkérdezem újra. Miért vagy még életben?
2019. nov. 6. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!