Dalma1997 kérdése:
A kutyák szoktak gondolkozni, vagy mindent ösztönből csinálnak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 22:37
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy mindent ösztönből csinálnak de szerintem is szoktak gondolkozni.
3/6 anonim válasza:
szerintem szoktak gondolkozni,amikor rossz hangulatom van,akkor leülnek elém és néznek a szemembe és szerintem gondolkoznak hogy vajon mit kell ilyenkor csinálniuk stb... :D
4/6 anonim válasza:
Van pár elmélet, miszerint csak öntönből csinálnak midnent, de annak a tudósnak, aki ezt állította, biztos nem volt még soha kutyája. Nyilvánvaló, hogy gondolkoznak.
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy gondolkoznak, csak nem úgy, mint egy ember. Egy megoldandó probléma esetén ők is próbálkoznak, figyelnek, hátha elleshetnek valamit a gazditól, jár az agyuk. Azt viszont nem tervezgetik, hogy milyen jó lesz fél óra múlva, amikor majd megyünk sétálni és találkozhatunk a haverokkal.
6/6 anonim válasza:
a kutyák a korábbi tapasztalataikat igyekeznek minden helyzetben alkalmazni. egy új helyzetben mindig visszaemlékeznek, hogy korábban volt-e már ilyen, és akkor mit csinált. másoktól is tudnak ellesni viselkedést. meg van olyan is, mikor ösztönösen cselekszenek, ha nincs még minta előttük, hogy mit is kellene csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!