Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mit gondolnál, ha a...

Szülőként mit gondolnál, ha a 17 éves lányod különösen sokat beszélne neked egy srácról, akivel csak barátok elvileg?

Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 07:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy szerelmes. :)

És reménykednék, hogy a srác is hasonlóan érez, de legalább tisztességes.

2019. nov. 5. 07:52
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Azt, hogy vagy tényleg nagyon kedveli a fiút, de csak, mint barátként, vagy titkon szerelmes belé, csak nem meri/akarja valamiért elmondani.
2019. nov. 5. 09:07
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Én is sokat beszéltem 17 évesen egy srácról, aki nekem csak barátom volt.

Sokat jártunk bandázni - fagyizni, sütizni, könyvesboltba, ilyenek.

Ő már úgy kezdett utalgatni a srácra, hogy "a leendő vejem"

...és végül nem igaza lett?? :D

2019. nov. 5. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolnám, hogy sok időt tölt vele ezért sok a közös élményük. És örülnék, hogy ezeket megosztja velem is. A többi nem rám tartozik.
2019. nov. 5. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Azt amit leszürnék abból, amit mond.

Én is szoktam áradozni a barátaimról, meg közös élményekről, nemtől függetlenül.

2019. nov. 5. 09:37
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Amint fentebb írták is: azt gondolnám, hogy "de jó, hogy a gyermekem mindezt bizalmasan közli velem". Örülnék neki és örülj Te is.

A lányod így adja fokozatosan tudtodra, hogy szerelmes egy fiúba és lesi az arckifejezésedet, szóbeli válaszodat - a reakciódat. A többi a Te dolgod.

2019. nov. 5. 11:08
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

6-os miért van lenullázva? Sokan megírtátok a tutit, kb. ugyanazt írta. Nem nagyon értem. Én is így gondolom. Haverról nem beszélgetünk az anyánkkal túláradóan, sokat mesélve egy sima barátról.

Szerelmes a lány.

Én már 3 unokával rendelkezem, de anno az egyik lányom csak arról beszélt így, aki először a barátja volt, amikor megismerte, de a barátságból szerelem lett. Nem mellesleg jelenleg a férje. Gondolom ritka. Pont ennyi idős volt, mint most a 17 éves lány.

Mindegy is. A lényeg, hogy azokról beszél valaki a szülőknek sokat egy fiúról, akire már nemcsak barátként tekint, hanem jóval többet érez iránta.

2019. nov. 5. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különöset. Lehet szerelmes, lehet csak a sok közös élmény köti össze őket. Nekem kamaszként volt egy időszak amikor egyetlen barátom egy meleg srác volt, nem voltam belé szerelmes, de csak vele mozdultam ki, vele csináltam bármit a családon kívül.

Mostanában is szorosabb a kapcsolatom 1-2 férfi barátommal, az ő ráérésük hasonlít jobban az enyémre, velük tudok kimozdulni. Nehéz úgy sokat beszélni barátnőmről, hogy hetek óta váltásban dolgozunk és nem láttam, vagy arról aki fél éve 300km-re költözött.

2019. nov. 5. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Te mit gondolsz?
2019. nov. 6. 17:41
 10/12 anonim válasza:
Egyrészt örülnék, mert valamit jól csináltam, hogy beavat az életébe. Másrészt azt gondolnám, többet érez barátságnál, de szeretné diplomatikusan kipuhatolni, mi a hozzáállásom a tényhez, és a sráchoz. Viszont lehet, hogy ebben tévednék, és tényleg csak közeli barátok, bár ilyenkor már erősen parancsolniuk kell a hormonjaiknak, ha nem akarnak/mernek szerelembe esni. Az a kínos, ha az egyik látensen szerelmes, a másik csak barátságot érez, nem vonzza a másik, mint férfi/nő.
2019. nov. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!