Szülőként mit gondolnál, ha a 17 éves lányod különösen sokat beszélne neked egy srácról, akivel csak barátok elvileg?
Azt, hogy szerelmes. :)
És reménykednék, hogy a srác is hasonlóan érez, de legalább tisztességes.
Én is sokat beszéltem 17 évesen egy srácról, aki nekem csak barátom volt.
Sokat jártunk bandázni - fagyizni, sütizni, könyvesboltba, ilyenek.
Ő már úgy kezdett utalgatni a srácra, hogy "a leendő vejem"
...és végül nem igaza lett?? :D
Azt amit leszürnék abból, amit mond.
Én is szoktam áradozni a barátaimról, meg közös élményekről, nemtől függetlenül.
Amint fentebb írták is: azt gondolnám, hogy "de jó, hogy a gyermekem mindezt bizalmasan közli velem". Örülnék neki és örülj Te is.
A lányod így adja fokozatosan tudtodra, hogy szerelmes egy fiúba és lesi az arckifejezésedet, szóbeli válaszodat - a reakciódat. A többi a Te dolgod.
6-os miért van lenullázva? Sokan megírtátok a tutit, kb. ugyanazt írta. Nem nagyon értem. Én is így gondolom. Haverról nem beszélgetünk az anyánkkal túláradóan, sokat mesélve egy sima barátról.
Szerelmes a lány.
Én már 3 unokával rendelkezem, de anno az egyik lányom csak arról beszélt így, aki először a barátja volt, amikor megismerte, de a barátságból szerelem lett. Nem mellesleg jelenleg a férje. Gondolom ritka. Pont ennyi idős volt, mint most a 17 éves lány.
Mindegy is. A lényeg, hogy azokról beszél valaki a szülőknek sokat egy fiúról, akire már nemcsak barátként tekint, hanem jóval többet érez iránta.
Semmi különöset. Lehet szerelmes, lehet csak a sok közös élmény köti össze őket. Nekem kamaszként volt egy időszak amikor egyetlen barátom egy meleg srác volt, nem voltam belé szerelmes, de csak vele mozdultam ki, vele csináltam bármit a családon kívül.
Mostanában is szorosabb a kapcsolatom 1-2 férfi barátommal, az ő ráérésük hasonlít jobban az enyémre, velük tudok kimozdulni. Nehéz úgy sokat beszélni barátnőmről, hogy hetek óta váltásban dolgozunk és nem láttam, vagy arról aki fél éve 300km-re költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!