Mit gondolnál a lányodról, ha szülinapjára ajándékba kapna egy 150 ezer forintos csizmát?
Figyelt kérdés
Irigyelnéd? Nem is adnál neki már ajándékot? Rosszlánynak gondolnád?
Egy nagyon jó gyerekről van szó aki folyamatosan segíti a családját, nagyon sok mindent megvásárol nekik év közben.
2016. nov. 27. 17:28
1/39 anonim válasza:
Ő csak megkapta a csizmát. Inkább arról kéne vélekedni, aki ajándékozta neki.
De semmit. Én kicsit sokallóm az árát, de ha tetszett neki, és megkapta akkor nincs nagy probléma. Persze, ha megengedhető.
3/39 A kérdező kommentje:
Születésnapi ajándék volt a barátjától akivel négy éve van együtt. Az ajándékozó fél nagyon jó anyagi helyzetű.
2016. nov. 27. 17:34
4/39 anonim válasza:
Akkor azt, hogy biztos rohadt sokat cumizott érte.
5/39 Andi80018 válasza:
Négy éve? Szerintem normálisnak mondható, gondolom ez olyan lehet a fiúnak, mintha 15 ezerért vette volna meg. Örülj neki, hogy nem csak jófej a gyerek, még pénze is van. Most hogy egyébként milyen a kapcsolatuk, az már más kérdés, de ha azt vesszük, hogy harmonikus, akkor ok. Biztos szereti a lányt.
6/39 anonim válasza:
Minek megmondani, hogy mennyibe került? Kaptam ezt a csizmát, aztán jó napot! Nincs ráírva, hogy mennyibe került. Ha meg direkt az orromra köti, azt hogy megrekedt ovis szinten. BIBI 150000-ES CSIZMÁT KAPTAM!!!
7/39 anonim válasza:
azt, hogy lehetőleg gyorsan feleségül megy a fiúhoz, házassági szerződés nélkül.
8/39 A kérdező kommentje:
Nem mondta meg mennyi volt,de a márkáját megosztotta. A márka online shopjából kiderült az ára.
2016. nov. 27. 17:47
9/39 anonim válasza:
Mi az hogy rossz lánynak tartanám. Miért lenne egy ajándék miatt ő a rossz. Azt meg végképp nem értem hogy e miatt te miért ne vennél neki semmit. Azt a barátjától kapta. Szerintem felfújod a dolgot. A barátja megvette neki, mert megteheti. Ez sehigy sem függ össze a te ajándékozásoddal.
10/39 anonim válasza:
Kicsit sajnalnam hogy szegenynek ilyen vacak, olcso csizmaban kell jarnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!