Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnál, ha a 22 eves...

Mit gondolnál, ha a 22 eves lanyod, nyari munkaként Dubaiba, vagy egy tengerparti orszagba, vagy utasszallito hajora menne dolgozni?

Figyelt kérdés
Féltenéd? Lebeszélnéd róla?

2018. jan. 9. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Na és MIT dolgozna Dubaiban?
2018. jan. 9. 18:08
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
A gazdag arabok sokat fizetnek a szép fiatal szőke kék szemű lányok társaságáért.
2018. jan. 9. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Persze, pincér Dubaiban... már ha magát szolgálja fel.
2018. jan. 9. 18:20
 4/12 anonim válasza:
47%
Akkor valamék közeli sarkon megtalálod a lányodat!
2018. jan. 9. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Na és, hogy beszélnétek le róla hmmm? Ha önfejű akkor a beszédjeitekkel annyit értek el, mintha illatosító sprayt fújnátok a seggetekre, hogy egy hét múlva rózsa illatút fingjatok...

Ha el akar menni úgyis el fog, nagykorú.

2018. jan. 9. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Ha olyan nagykorú, hogy lesz*rja mit akarnak a szülei, akkor ne csak nyáron dolgozzon.
2018. jan. 9. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért kell ebből rögtön arra asszociálni, hogy aki lányként külföldön dolgozik, esetleg Dubaiban, akkor az biztosan ku@&va....Nekem is van egy ismerősöm (a család barátja), akinek nem sikerült elsőre felvételt nyernie az egyetemre, de addig is akart valamit kezdeni magával, ezért elvégzett egy tanfolyamot (+több idegen nyelven is beszélt) és utána egy tengerjáró hajón dolgozott. Úgy tervezte, hogy utána újra megpróbálja az egyetemet, de jól keresett, sok pénzt összegyűjtött és végül nem jött haza, hanem utána dolgozott Egyiptomban is és Dubaiban is. Azóta pedig már ismét itthon él, itthon dolgozik, már családja van.

Szerintem ezzel nincsen semmi baj és azt mondom, hogy aki beszél nyelveket, van miből elindulnia és van hová mennie, talál "megérős" munkát, akkor az menjen is ki külföldre. Nekem csomó ismerősöm van aki ezt csinálja, már középiskolában is nagyon sok osztálytársam járt Ausztriába, Németországba nyári munkára, mert itt max. aprópénzért lehetett gyümölcsöt szedni, címerezni vagy az önkormányzatnak besegíteni (más nagyobb városokban, Budapesten biztos több lehetőség van, de vidéken szerintem nem sok). Nyilván nem csukott szemmel kell elindulni a "nagyvilágba", hanem előtte mindennek utána kell nézni, utána kell járni, le kell csekkolni és meg kell tervezni a dolgokat, ki kell számolni, hogy megéri-e stb., mert nem minden esetben éri meg, nem mindig biztonságos, lehet, hogy átverés stb., de szerintem a legtöbb esetben azért érdemes belevágni és adni neki egy esélyt.

2018. jan. 9. 19:50
 8/12 A kérdező kommentje:
#7, koszonom a valaszod! :)
2018. jan. 10. 08:27
 9/12 anonim válasza:
3%
Prosti lessz mi mást
2018. jan. 10. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
59%

Nekem egy barátnőm stewardess Dubaiban, szóval nem csak prostinak lehet menni.

Amúgx simán keresnek utasszállító hajóra felszolgálót. Ugyanis az összes munkát "bevándorlók" végzik, mert a lakosság olyan kevés. Nem várják el, hogy tudj arabul, angol elég.

A sok idióta gyk-s meg le van ragadva a dubaiozásnál, gratulálok.

2018. jan. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!