Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnál, ha a 22 eves...

Mit gondolnál, ha a 22 eves lanyod, nyari munkaként Dubaiba, vagy egy tengerparti orszagba, vagy utasszallito hajora menne dolgozni?

Figyelt kérdés
Féltenéd? Lebeszélnéd róla?

2018. jan. 9. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
Hát persze hogy nem várják el az arab nyelvtudást, a szopáshoz-dugáshoz nincs rá szükség.
2018. jan. 10. 17:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok! Le lettem pontozva, mert leírtam az igazságot! Hogy lehet Dubai-ban másfajta munkát is csinálni? Azért nem kell az arab, mert az angol a világnyelv. A lakosság 80 %-a munkás (más országból), a "bennszülött" 5 % meg nem dolgozik, mert olyan gazdag. Egyiptomi sofőrök stb.,nincs szegény réteg, munkás és nagyon gazdag van.

De biztos kitalálom, hogy az Emirates légitársaságnál 800-900.000 Forintnak megfelelő dirhamot keres havonta. És igen, angol kell, de kőkeményen. Nyilván vannak, akik plusz munkát is vállalnak, de ez egy álomállás. Tisztességes munka!

De le kell pontozni, mert például 11-es a Te válaszod felettébb hasznos!

Ennyit erről, hiába magyarázom, ott a net, instagramm.

2018. jan. 10. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!