16 éves vagyok, a szüleim kiakarnak költözni külföldre DE én nem szeretnék. A gyámügynél mit tudok tenni? Lenne rokon aki befogadna, viszont a szüleim mindenképp vinni akarnak és kell a beleegyezésük mindenbe. Valami kiskaput nem tudtok?
#78 ". Innentől ő diktál a családban. Hol akar élni, melyik városban, országban." - na ezt hívják demagógiának... valójában ő azt döntheti el, hogy ő maga hol akar élni, a család többi része attól ott élhet, ahol akar... szóval NEM a családban diktál, hanem a saját sorsát irányítja.
A diktátor meg pont az, aki mások sorsát akarja irányítani, ugye?
Több mint 30 eve elek kulfoldon. Boldog magyarral meg nem talalkoztam; a honvagy teszi oket tonkre, akkor is, ha joletben elnek. De mar nehez a visszaut a szulofoldre. Ha ujrakezdhetnem, nem jottem volna el. Nincs olyan nap, hogy, ne jarnek gondolatban otthon...
Jo latni, hogy vannak mai fiatalok, akik nem akarjak elhagyni a hazát.
85!
Ha 30 éve élsz külföldön, akkor minimum 12 éve nagykorúként, szabad akaratodból vagy ott. Ha annyira xar, vissza kell költözni Magyarországra. Nem kötelező ám külföldön élni.
Boldog magyarral meg nem talalkoztam;
Hazugság nézd meg az otthoni kisajtolt szülőket gyerekeket és a külföldön élőket otthoni az az idegbeteg nincs pénz semmire ételre áramra szakkörre cipőre ,üvöltés mindenen,mert juj drága a téli kabát jó a rongyos is meg a turis,otthon egy réteg él jól,és az nem a dolgozó ember.. Kint persze kell dolgozni,nem a segélyt várni,és potyogtatni a csokra a porontyokat hitelből venni plazma tévét cigire piára benzodiazepinre dobni ki milliókat. Mi is körül belül veled egy ideje élünk itt nincs honvágyunk sose volt,örültünk h szabadultunk onnan és nem, csak anyagilag jobb,a légkör is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!