16 éves vagyok, a szüleim kiakarnak költözni külföldre DE én nem szeretnék. A gyámügynél mit tudok tenni? Lenne rokon aki befogadna, viszont a szüleim mindenképp vinni akarnak és kell a beleegyezésük mindenbe. Valami kiskaput nem tudtok?
27!
Neked nem igazan megy az erto olvasás, ugye? Próbáld meg megegyszer. Írtam hogy mit veszít vele. Fentebb pedig azt is, hogy van lehetősége maradni.
Elnézést kérek, de mik ezek a válaszok?
Nektek nem tűnik fel, hogy HÉTKÖZNAP MUNKAIDŐBEN nincs parkolóhely szinte egyik plázában sem? Hogy levegőt sem lehet kapni pl.: a Van Graafban, ami egy nagyon drága bolt, úgy tele van? Hogy minden családban minimum 2 autó van? Hogy mindenkin legalább 30.000 ft-os cipő van? Nem látjátok, hogy a családok nagy része minden nap főz, nem ugyanazt eszi napokig? Hogy annyi autó van, hogy nem tudsz elég korán elindulni, hogy dugó nélkül bejuss a városba? Ti melyik univerzumban éltek, hogy nem tűnik fel milyen jól élnek az emberek? És még mielőtt jönnétek azzal, hogy biztos gazdag helyen lakom, nem. Érden lakom, egy átlagos családban. Nem orvosok a szüleim vagy ügyvédek, van egy normális végzettségük nem 8 általánosuk, ennyi a titok. Ha néha abbahagynátok a fröcskölődést, lehet észrevennétek mi a helyzet. Minden egyes történelmi épület fel van újítva, a Buda Vár gyönyörűen meg van csinálva (még mielőtt kioktatnátok, minden áldott nap a ott vagyok, szóval látom), dübörög a gazdaság és a túrizmus és még sorolhatnám.
Kérdező, azt tedd amit helyesnek látsz. Az hogy elmenj nyelvtanulás szempontjából nagyon előnyös, illetve világot is láthatsz. Ha itt maradsz, jó végzettséggel nagyon szép életed lehet.
Éltünk külföldön 2x is, egyik se jött be a gyerekeknek (főleg a suli!). Itthon kivételesen jó suliba járnak, sosem panaszkodnak hogy nem akarnak menni.
Teljesen megértem a kérdezőt, a gyámügyet tudom javasolni, ők döntenek majd.
Sokan be se vallják mert ciki, hogy kint se megy hipphopp egykettőre minden perfektül, akinek pedig jó szakmája van az itthon is jól keres manapsag.
36!
Bocsi, sikeresen benéztem a kommenteket. Egyetértünk.
34#
Ez az egyik. Akik fröcsögnek, azok meg se akarjak hallani hogy mennyi POZITIV változas történt az elmúlt években. Csak a rosszat keresik. Ha mondasz egy jót, belőnek vmi abszurd hülyeseget ami még éppen nincsen....
Szegénységet sehol se látok már magam körül, aki haladni akar az tegyen is érte. Van, aki csak a fenekén ülve várja hogy a pénz az ölébe hulljon, nyavajog, de arra nem képes, hogy ha a masik segit vmivel, azért felemelje a fenekét es menjen érte.. Csak az ilyenek panaszkodnak, ezt latom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!