Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves vagyok, a szüleim...

16 éves vagyok, a szüleim kiakarnak költözni külföldre DE én nem szeretnék. A gyámügynél mit tudok tenni? Lenne rokon aki befogadna, viszont a szüleim mindenképp vinni akarnak és kell a beleegyezésük mindenbe. Valami kiskaput nem tudtok?

Figyelt kérdés

2019. okt. 15. 21:56
 21/94 anonim ***** válasza:
43%

Akinek normális végzettsége van, az itthon sem rabszolgamelót csinál és kényelmesen megél belőle.

Az, hogy ez sokaknak nem megy, az nem az ország hibája!

Az ilyenek tényleg jobban járnak ha inkább kint mosogatnak meg kint szerelgetik a csavart a gyárakban.

2019. okt. 16. 07:17
 22/94 anonim ***** válasza:
28%
Ahol egy egyetemi adjunktus/kezdő orvos stb, kevesebbet keres mint egy buszvezető, ott szar az ország. Mi a normális végzetség ha nem ezek?
2019. okt. 16. 07:25
 23/94 anonim ***** válasza:
27%

Az orvosokat azért hagy ne sajnáljuk már!

Tudod te milyen fizetések vannak egy magánkórházban (meg milyen hálapénzek egy államiban)?

2019. okt. 16. 07:37
 24/94 anonim ***** válasza:
30%
Szia . Jómagam is szülő vagyok ,aki külföldre költözött a családjával . Én azt javaslom adj egy esélyt a dolognak , próbáld ki milyen ... az is lehet tetszeni fog , ha mégsem tudod megszokni elég akkor gondolkozni mi lehetne számodra a megoldás . Az én lányom tökéletesen beilleszkedett , sok barátja lett :) . Mivel nem a világ végén vagyunk, 3 havonta megyünk látogatóba Magyarországra , a régi barátokkal sem szakadt meg a kapcsolata :) .
2019. okt. 16. 07:38
 25/94 anonim ***** válasza:
22%
A buszvezetőnek még mindig nem adunk hálapénzt. Pedig ha elvisz A-ból B-be, sértetlenül, ugyanúgy életben tart, mint az orvos. Ne menjünk bele, hogy milyen végzettségek mennyi fizetést érdemelnek. Teljesen eltértél a kérdés témájától!
2019. okt. 16. 07:39
 26/94 anonim ***** válasza:
74%

Itt kb senkinek nem megy az értő olvasas?

NEM AKAR MENNI. NEM AKAR.

Mindegy, hogy x szeritn milyen jó lenne, meg milyen xar Magyarország, még stb akármi, NEM AKAR MENNI

2019. okt. 16. 07:42
 27/94 anonim ***** válasza:
13%
Hagyjuk már ezt a nem akar menni féle dacoskodást ! Próbálja legalább meg ... nem veszít vele semmit , a szülei nem akakrnak neki rosszat !!!!!
2019. okt. 16. 07:51
 28/94 anonim ***** válasza:
62%

Igen, valóban eltértünk.

A lényeg az, hogy a kérdező nem akar elmenni, és tök mindegy hogy vannak olyanok, akik szerint pedig meneküljön, amíg tud.

Csak meg lehet beszélni a szüleiddel, hogy valamelyik itteni rokonnál maradj!

2019. okt. 16. 07:52
 29/94 anonim ***** válasza:
73%

27!

De, veszít. Ha most kiesik akarmenyni időre is az itteni tanrendből, nehéz lesz neki bepótolni. Senki nem gondolja, hogy a szulei rosszat akarnak neki. De ha o nem akarja, akkor nem akarja. Mellesleg epeszu szülő nyárra, a hosszú nyári szünetre időzítene egy ilyen költözést. Akkor a gyereknek az élnén a nyaralás, amíg ismerkedhet a kornyezettel9es talán akkor még meg is szeretné.

2019. okt. 16. 07:59
 30/94 anonim ***** válasza:
65%

#27, aki itt dacoskodik, azok a kedves szülők, akik a jelek szerint képtelenek felfogni, hogy itt a Kérdező saját életéről van első sorban szó.

És de, nagyon is veszít, egyfelől időt, másfelől jó eséllyel a törvényes lehetőséget is, hogy szembe tudjon szállni a szülei nyomásgyakorlásával - ami MOST adott.

2019. okt. 16. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!