Mi a baj a lányommal?

Figyelt kérdés
Augusztusban töltötte be a 16-ot. Már azelőtt is kicsit furcsán viselkedett, de szeptember eleje óta nem lehet rajta kiigazodni. Van hogy egész éjszaka nem tud elaludni, csak fetreng, mert nagyon fel van pörögve, aztán van a másik állapot, mikor olyan fáradt, hogy egésznap alszik és szinte képtelen felkelni a fáradtságtól. Dühkezelési problémái is vannak, nem tudja kezelni az indulatait. Alig eszik, alig beszél nem csinál semmit. 5.-es kora óta magántanuló, így iskolai problémái nem lehetnek. Bevallom nem szép dolog, de átnéztem a laptopját és a telefonját, viszont nem találtam semmit ami aggasztó lenne. Csomószor próbáltam vele beszélni de nem mondott semmit, csak elhajt. Már a férjem is próbált vele beszélni, de egyikünknek sem mond semmit. Nem tudom hogyan tovább. Valaki volt/van még ilyen helyzetben? Ti mit tettetek?

2019. szept. 28. 19:52
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ismerem a barátait, nagyon rendesek. Fizikailag viszonylag le van terhelve, heti 5x 2 órát táncol, ének, gitár és zongora órákra jár, és persze itthon tanul.
2019. szept. 28. 20:50
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi energiaitalt iszik?
2019. szept. 28. 20:53
 13/32 anonim ***** válasza:
61%

“ Mert csak úgy tudunk megoldani bizonyos dolgokat, hogy a gyerekeink magántanulók. Sajnos máshogy nem megy.”

Hmmm... azért Magyarországon nem annyira egyszerű magántanulónak lenni, sőt, az esetek 99%ban mentális betegség, tartós betegség, értelmi- vagy testi fogyatékosság az ok, a szülők nem dönthetnek csak úgy, hogy magántanulók lesznek a gyerekek

2019. szept. 28. 20:58
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakunk.
2019. szept. 28. 21:00
 15/32 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem vidd orvoshoz, bipoláris is lehet
2019. szept. 28. 21:06
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Már rég orvoshoz kellett volna vinni. Ott a pont!

Hasonló volt/van velem is. Kifaggatni lehetetlen. Vagy csak qrva nehéz. Én se nyílok meg csaladtagok előtt. Sőt,sok más ember előtt sem. Lehet,hogy ő is úgy gondolkozik,hogy a család számára nem "barát" "barátnő". Tehát lehet,hogy nem tőletek várja el azt,meg megöleljétek,stb stb,mert nem úgy tekint rátok. Nekem pont ez van. Ha nagymama megölel az nem tart sokáig,az tuti. Nem biztos,lehet.

2019. szept. 28. 21:55
 17/32 anonim válasza:
74%
Helló, én 17 vagyok, szerintem történt valami, amit nem oszthat meg veletek, és mivel magán sulis, sokk barátja nem lehet így nincs is kivel ezt megbeszélnie, én is így viselkedem ha valami olyan történik ami nyomja a szívem, azért lehet durva de el lehet gondolkodni a depresszión ha nem beszéli ki magából, ha nincs kinek elmondania, mert nem mindent lehet megbeszélni szülőkkel, és nem számít mennyire kedvesek mennyire jók, egyszerűen van amit nem lehet.
2019. szept. 28. 22:01
 18/32 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is a drog jutott elsőre eszembe.. de ne legyen igazam... haziorvoshoz menjetek el! Egyebkent miert magántanulok?
2019. szept. 28. 22:19
 19/32 anonim ***** válasza:
91%
Orvos minél hamarabb.
2019. szept. 28. 22:23
 20/32 anonim ***** válasza:
36%

12-es kérdésével értek egyet és megismétlem!

Mennyi energiaitalt iszik?

Dolgoztam 3 szakban, éjszakás héten szinte mindenki tölti magába, hogy pörögjön, mert nem lesz meg a darabszám, aztán a következő héten nem győznek aludni, hogy a test pótolja a kimaradt alvást...

2019. szept. 28. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!