Megkérdezzem a szüleimet, hogy fizetik-e az albérletet?
Koli kb. esélytelen. Jó anyagi helyzetű a család. Egyébként jó buli a kollégium, én jobban szerettem, mint az albérletet.
Minimum 100 km plusz igazolt szociális rászorultság. Nálunk kirakták a kollégiumból, akiről kiderült, hogy valójában nem szorul rá. Nem sok ilyen volt, de volt.
És egyébként szerintem alap, hogy aki gyereket vállal, az ezzel a költséggel számol. Főleg ha nem egyetemvárosban élnek. Én is megadom a gyereknek, mi is megkaptuk, most mi van ebben?
18 éves koráig csak észrevette a szülő, hogy a gyereke értelmes, valószínűleg a képességei adottak arra, hogy egyetemre menjen.
Nem tudom ti hogy éreznétek magatokat, ha a gyereketek emiatt nem mehetne tanulni, mert nem tudjátok finanszírozni. Én sosem tudnám magamnak megbocsátani. És igen, ha módomban áll, akkor biztosítok neki albérletet. Akkor is, ha busszal olcsóbb. Nem a gyereken spórolok.
Saját lakást is vennék, befektetésnek is jó egy egyetemvárosban és a lakni is van hol.
42!
Majd a saját, általad megkeresett pénzéből sporoljal, ne abból, amiért a szüleid dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!