Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem szeret már?

Anyám miért nem szeret már?

Figyelt kérdés
Anyám mindenért engem tart hibásnak, ha megkérdezem, hogy kell-e segíteni, és ő azt mondja, hogy nem, akkor utána egy órával ordít velem, hogy miért nem segítek. Meg ha levegőt veszek, azzal is csesztet, hogy miért sóhajtozom. Mindig azt mondja, hogy nem kell sokáig elviselnem már, örülhetek majd, amikor megdöglik. Mindig kérdezem ,hogy mi a baj, de csak azt mondja, ááá semmi. Úgyse érdekel. TÖNKRE TESZI az életemet!!!! Nem akarok filmet nézni, máris azt mondja, hogy elmegyek, meg fogok halni, és akkor boldog leszel. De néha teljesen normális. Mi van vele? Semmit nem csináltam..
2019. aug. 28. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Mergezo szulo megint. Esetedben lehetseges, hogy jobban jarnal valoban ha "megdoglene". Az ilyen ember nem valtozik, menekulj mig tudsz...
2019. aug. 28. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ezt olvasni, az én anyum dettó ugyanilyen volt. Ő nagyon sokat stresszelt, meg elég sok rossz történt vele, ezért volt ilyen (bár ez nem mentség arra, hogy a gyereken vezeti le).

Nem lehet, hogy a tiédnél is ez van?

2019. aug. 28. 11:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ha mérges valakire, vagy bármi gondja van, akkor ha egy ceruzát leejtek, velem is kiabál, és sorolja, hogy mi nem jó bennem. Nem lehet neki ellent mondani.
2019. aug. 28. 11:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Szeret engem amúgy, nagyon sok mindent megtesz értem, csak ha valakinek fáj a feje, vagy fájdalma van, és nem úgy néz, ahogy neki megfelelő, akkor már kiakad.
2019. aug. 28. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ellened szol sztem. Lehet h beteg? Felelmei vannak h "maga" marad? Probald esetleg megkerdezni, ha nem szereti, akk hagy ra.
2019. aug. 28. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
*hagyd
2019. aug. 28. 11:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nagyon rendes, kedves, szeret engem, még nem vagy 18 se, (17f) mindent megtesz értem, de ha el akar menni valahova, és én nem akarok emrt vagy nem érzem jól magam, vagy egyszerűen csak nem akarok, akkor már ordít velem, hogy semmit nem teszek meg érte. ha 100 ból 1x előfordul ,hogy nem megyek.
2019. aug. 28. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz,hogy nem szeret.Lehet,hogy valami lelki trauma érte,vagy stresszel,amit rajtad vezet le.Próbálj meg beszélni vele amikor nyugodt.
2019. aug. 28. 11:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Próbálok, de ha nyugodt, akkor olyan lenézően, nyugodtan mondja, hogy talán azért voltam ilyen, mert te (én) roszul viselkedtem, és hogy így csak az viselkedik, aki nem szereti az anyját, és akkor már készülődik is elmenni. És kezdi előről. Mondom, nem csináltam semmit, ezek abból, hogy ásítok, emrt este 11 van, vagy egy nagy levegőt veszek.
2019. aug. 28. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám akkor volt ilyen, mikor komoly egészségügyi gondjai voltak. Lehet hogy vele is ez van, de nem akar téged terhelni. Mondd el neki, hogy szereted és mellette vagy.
2019. aug. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!