Anyám miért szeret mindig megbántani?
Figyelt kérdés
Mindennap leszólít valamiért. Azt mondja minek szépítem magam, úgy se tetszek senkinek sem. Meg azt is mondja minek akarok kirakni képet a Facebookra, amikor úgy se sokan fogják tetszikelni. Az soha nem tetszik neki ahogyan öltözködöm, pedig semmi kirívó nincs az öltözékemben.2016. aug. 3. 15:54
2/4 anonim válasza:
Mert szar szülö. Lekicsinyítöen bánik veled. Anyádnak hogyan esne ha Te is hasonlo megjegyzésekkel illetnéd? Nemhogy önbizalmat öntene beléd ahelyett,hogy lesajnálòan kezel.
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg nem figyelembe venni. Tudom, hogy nehéz. Nekem szüleim tinikoromban belém sulykolták, hogy engem soha nem fog senki szeretni, nem fogok senkinek sem kelleni, és a férfiak majd csak megb*szni akarnak. Mostani párom kellett hozzá, hogy megértesse velem mindennek az ellenkezőjét. Mély nyomot tudnak hagyni az ilyenek bárkiben. A beszélgetés sem feltétlenül segít ilyenkor, sok szülő (mint pl enyémek is) egyszerűen nem fogják fel ennek a súlyát, azt hiszik vicces. Pedig nem. Igen önbizalom-hiányossá tud tenni.
Próbáld meg tényleg figyelmen kívül hagyni, vagy mondd azt neki, hogy nem érdekel a véleménye.
4/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne 1000 százalékig is akár, hogy hobbiból bánt meg téged, meg biztos ebből él meg, lehetséges, hogy valaki még fizet is anyádnak azért, ha téged megbánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!